16.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Παπαπέτρου: Στο παιχνίδι και η Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι ένα από τα "καυτά" ονόματα του καλοκαιριού. Ο διεθνής φόργουορντ είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί το επόμενο συμβόλαιό του και οι μνηστήρες είναι αρκετοί.

Ο Παναθηναϊκός θα ήθελε να τον διατηρήσει στη σύνθεσή του. Οι "πράσινοι" θέλουν να κρατήσουν στο ρόστερ τον αρχηγό της ομάδας, έχει γίνει προσέγγιση και πρόταση, αλλά το θέμα είναι πως οικονομικά άλλοι σύλλογοι και δει της Ευρωλίγκας έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν συμβόλαια με υψηλότερες αποδοχές στον Παπαπέτρου.

Η Αρμάνι Μιλάνο ήταν η πρώτη ομάδα που ακούστηκε, αλλά Αναντόλου Έφες και εσχάτως Ρεάλ Μαδρίτης έκαναν τη δική τους δυναμική είσοδο στη λίστα με τους "μνηστήρες". Η Έφες προχωρά αρκετά επιθετικά, δείχνοντας πως γνωρίζει ακριβώς τι κινήσεις θέλει να κάνει στο ρόστερ της. Εν αναμονή βέβαια των αποφάσεων των Μίτσιτς (ΝΒΑ) και Σανλί (Μπαρτσελόνα).

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα αναζητήσει μετά από πολύ καιρό να "ταρακουνήσει" το ρόστερ της. Τα προβλήματα ήταν πάρα πολλά φέτος για τη "βασίλισσα". Υπάρχουν αυτοί οι παίκτες που μετράνε πολλά χιλιόμετρα, όπως ο Ρέγες που έπαιξε ελάχιστα έτσι κι αλλιώς (και) φέτος ή ο Φερνάντεθ ή ο Γιουλ. Και μπορεί ο τελευταίος ειδικά να θεωρείται σίγουρος για τη συνέχεια, δεν ισχύει το ίδιο για τους υπόλοιπους. Ο Πάμπλο Λάσο θα χρειαστεί να στρέψει τη προσοχή του σε νέα πρόσωπα και όπως αναφέρουν ισπανικές ιστοσελίδες ο Παπαπέτρου ταιριάζει στα πλάνα του.

Αυτό που αναμένεται ωστόσο είναι η απόφαση του ίδιου του Έλληνα φόργουορντ, ο οποίος βλέπει να του ανοίγεται ένας διαφορετικός δρόμος μπροστά του. Το αν θα επιλέξει να περάσει τα σύνορα ή θα παραμείνει αρχηγός του Παναθηναϊκού είναι κάτι που θα αποφασίσει ο ίδιος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ