30 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Παπαπέτρου: “Σημαντικό το τσάρτερ”

Πέρα από τα όσα σχολίασε για τη σημασία του αγώνα με την Μακάμπι και τη δυναμικότητα της επόμενης αντιπάλου του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, ο Ιωάννης Παπαπέτρου σχολίασε και την απόφαση της διοίκησης να μισθώσει τσάρτερ για να ταξιδέψει η αποστολή στο Τελ Αβίβ ώστε να αποφύγει την ταλαιπωρία:

«Έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια, το πρόγραμμα είναι πιεσμένο, αλλά είμαστε σε καλύτερη μοίρα τώρα. Και η διοίκηση έκανε ό,τι μπορούσε για να μας βοηθήσει, βάζοντας τσάρτερ για το Τελ Αβίβ και το Βελιγράδι. Είναι σημαντικός για εμάς ο τρόπος που θα ταξιδέψουμε. Πολλοί ταξιδεύουν με ανταποκρίσεις και ταλαιπωρία στον καιρό του κορονοϊού. Η Μακάμπι είναι σε μία κοντινή θέση με εμάς, ψάχνει νίκες, όπως και εμείς. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι», είπε αρχικά ο αρχηγός του Παναθηναϊκού. Και πρόσθεσε:

«Την προηγούμενη αγωνιστική η Μακάμπι έκανε μία μεγάλη νίκη και εμείς έχουμε καλή ψυχολογία από τις δύο καλές εμφανίσεις απέναντι σε Ρεάλ και Άλμπα. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Η Μακάμπι έχει καλούς και επικίνδυνους παίκτες. Κινητήριος μοχλός της είναι ο Ουίλμπεκιν, αυτόν πρέπει να περιορίσουμε.

Δουλεύουμε πολύ καλά. Νιώθω σαν να χτίζουμε αυτό που θέλουμε. Τίποτα δεν μπορεί να γίνει με τα λόγια, στα δύο τελευταία ματς βγάζουμε ένα μαχητικό και ομαδικό πνεύμα. Έχουμε κάνει βήματα μπροστά. Πρέπει να σταθεροποιήσουμε αυτή την απόδοση σε όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως αποτελέσματος».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ