17.7 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Παπαπέτρου: “Ο καθένας έχει το δικό του μορφωτικό επίπεδο”

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έσφαξε με το... βαμβάκι τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος του επιτέθηκε σφοδρά με συνέντευξή του για την απόφασή του να πάει στον Παναθηναϊκό. Μιλώντας στη media day που διοργάνωσαν οι "πράσινοι" επ' ευκαιρία της έναρξης της προετοιμασίας τους, ο Παπαπέτρου δεν θέλησε να κάνει κάποιο ιδιαίτερο σχόλιο επ' αυτού, τόνισε ωστόσο με νόημα πως ο "καθένας έχει το δικό του μορφωτικό επίπεδο":

"Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε από εδώ και να απαντάμε ο ένας στον άλλον. Δουλειά μας είναι να παίζουμε μπάσκετ και όχι να μιλάμε. Τώρα το τι πιστεύει ο καθένας είναι άλλη ιστορία. O καθένας έχει το δικό του μορφωτικό επίπεδο. Εγώ έχω μεγαλώσει με διαφορετικές αρχές", είπε.

Κατά τα λοιπά και σε ό,τι αφορά τη νέα σεζόν, την πρώτη του με τον Παναθηναϊκό, ο Παπαπέτρου ανέφερε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθναϊκό. Εύχομαι να έχουμε υγεία και μια καλή σεζόν. Είμαστε πλήρεις από όλες τις απόψεις και μακάρι να δώσουμε τα μέγιστα μέσα στη σεζόν. Για μένα δεν ήταν κάτι τόσο διαφορετικό σαν συναίσθημα το να πάω από τον έναν αιώνιο αντίπαλο στον άλλο. Το παρελθόν το αφήνω πίσω, κοιτάω μπροστά. Ανήκω εδώ και είμαι χαρούμενος. Είναι μια απόφαση που την πήρα μόνος και χαίρομαι για ό,τι έρχεται στο μέλλον".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ