19.9 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Παπαπέτρου: “Είμαστε ικανοί να νικήσουμε τον οποιονδήποτε”

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου πρόσθεσε μια ακόμη θετική παρουσία με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, σε ένα παιχνίδι σήμερα διαφορετικό από τα δύο προηγούμενα για τους "πράσινους". Μετά τη διπλή εβδομάδα της Ευρωλίγκας, ήρθε ο αγώνας με τη Λάρισα εκτός έδρας για την Basket League που αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από εύκολο για το "τριφύλλι".

"Ήταν λίγο κουραστική η προηγούμενη εβδομάδα με τους δύο αγώνες. Ευτυχώς τώρα έχουμε τέσσερις μέρες για να ξεκουραστούμε και να προπονηθούμε για το παιχνίδι της Παρασκευής (Παναθηναϊκός-Βαλένθια, 8/11, 21.30). Θέλαμε να έχουμε ενέργεια, να παίξουμε σωστά, να βάλουμε κάποια κομμάτια στο παιχνίδι μας. Κάναμε καλή δουλειά στο μεγαλύτερο διάστημα. Τα πράγματα ήταν πιο στοχευμένα. Θέλαμε να βελτιώσουμε κάποια σχήματα και πράγματα στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση".

Ο Παπαπέτρου παραδέχθηκε, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, πως οι παίκτες επηρεάζονται από τα πολλά ταξίδια και τους συνεχείς αγώνες και πρόσθεσε: "Δεν έχεις χρόνο να προπονηθείς πολύ, να ετοιμάσεις κάποια πράγματα, αλλά είμαστε επαγγελματίες κι έχουμε συνηθίσει σε αυτό. Η Ευρωλίγκα είναι πολύ ανταγωνιστική. Δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε σε κανένα παιχνίδι, αλλά είμαστε και ικανοί να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο. Πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι πάντα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ