16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Παπαπέτρου : «Δεν μας χαροποιεί η εικόνα που έχουμε στην Ευρωλίγκα» (vid)

 

Ο Παναθηναϊκός πέρασε από τη Ρόδο κερδίζοντας τον Κολοσσό με 95-82, και έπιασε κορυφή στην Basket League, έχοντας ως κορυφαίο τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος επέστρεψε στη δράση.

Ο αρχηγός των «πρασίνων» σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ, ανέφερε πως η ομάδα του πρέπει να βελτιωθεί, εντός τόνισε ότι δεν τον χαροποιεί η εικόνα του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα.

«Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Τα παιδιά έχουν μεγάλη καταπόνηση. Η ομάδα είχε ταλαιπωρηθεί από τον κορωνοϊό. Είχαμε βρει ένα καλό μομέντουμ πριν από αυτό και θα πρέπει να δουλέψουμε πάλι για να βρούμε πάλι ρυθμό. Δεν ξέρω τι είναι στο μυαλό του κόουτς. Παίζει με πολλά σχήματα.

Θέλει όλοι οι παίκτες να νιώθουν σημαντική και ανάλογα με τον αντίπαλο αλλάζει τα σχήματα. Είναι πάντα ωραίο όταν ευστοχείς σε τρίποντα. Το τρίποντο είναι σημαντικό και όταν περνάμε καλά τη μπάλα είναι σημαντικό που ευστοχήσαμε.

Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Δεν το βλέπουμε σαν προπόνηση. Όλες οι ομάδες είναι πολύ σοβαρές. Είναι σημαντικό να είμαστε προσηλωμένοι σε κάθε αντίπαλο. Δεν μας χαροποιεί η εικόνα που έχουμε στην Ευρωλίγκα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Πρέπει να βελτιωνόμαστε.

Είναι μια μεταβατική και δύσκολη περίοδος για μένα. Ήταν μια μεγάλη περίοδος που ήμουν έξω. Συνήθως αυτό συμβαίνει το καλοκαίρι. Μέρα με τη μέρα θέλω να δουλέψω και να βάλω πράγματα. Νιώθω ότι είμαι πίσω σε φυσική κατάσταση».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ