15.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παπαντωνίου: «Mας αρέσει να τελειώνουν τα πρωταθλήματα στο γήπεδο»

Στην τηλεοπτική εκπομπή του OPEN," Έλα χαμογέλα", μίλησε ο γκαρντ της Λάρισας, Νώντας Παπαντωνίου, για το πως βιώνουν οι αθλητές τον κατ'οίκον περιορισμό και όσα αυτός συνεπάγεται, δηλώντας την προτίμησή του το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί αν και εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες. 

Αναλυτικά όσα ανέφερε:  «Όπως όλοι, βρίσκομαι κι εγώ σπίτι κι ακολουθώ τις οδηγίες των ειδικών. Οι απόψεις διίστανται για τη Basket League, γνωρίζουμε πως η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, και για τους ανθρώπους των ομάδων, αλλά και με τον ιό. Εμείς είμαστε σπίτι και περιμένουμε νεότερες οδηγίες, τώρα υπάρχει προσωρινή διακοπή.

Οι παίκτες είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν όποτε περάσει ο ιός, γιατί μας αρέσει να τελειώνουν τα πρωταθλήματα στο γήπεδο κι όχι να επικυρώνονται βαθμολογίες στα χαρτιά. Είναι πολύ περίεργο αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν πολλές ομάδες, και πολύ μεγάλες, όπως ο ΠΑΟΚ, ο Άρης και ο Πανιώνιος, που προσπαθούν να σωθούν, οπότε δεν πιστεύω πως πρέπει να κατοχυρωθεί η βαθμολογία, αν δεν τελειώσει το πρωτάθλημα στο γήπεδο».

Για το πως συνεχίζει να φροντίζει το σώμα του και να μένει σε εγρήγορση: «Δυστυχώς, για έναν επαγγελματία αθλητή δεν είναι τόσο εύκολο να διατηρηθεί σε αγωνιστική κατάσταση και κάνουμε πάνω κάτω τα ίδια πράγματα, διάδρομο και βάρη. Για καλή μου τύχη έχω φίλο πρvταθλητή ζίου ζίτσου και μου παραχωρεί το χώρο του και αθλούμαι. Ούτε ο καιρός το επιτρέπει να βγαίνεις έξω και να τρέχεις».

Ενώ κλείνοντας μίλησε και την πιο προσωπική πλευρά της κατάσταστης: «Με την οικογένειά μου και τους φίλους μου είμαι. Περνάω πολλές ώρες στο γυμναστήριο, αλλά και με την κοπέλα μου. Πρέπει να προσέχουμε πολύ, να μην ανοίγουμε τον κύκλο μας, πιο πολύ για τους γονείς μας, γιατί αυτοί είναι το σημαντικότερο. Νομίζω πως ξαναγνωρίζουμε τους δικούς μας ανθρώπους, είχαμε πολύ καιρό να περάσουμε τόσο χρόνο μαζί τους και να αφήσουμε τα άγχη της καθημερινότητας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ