20.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παπαντωνίου: «Αυτό που ψάχνω στη ζωή και στην καριέρα μου είναι το κίνητρο»

Ο Νώντας Παπαντωνίου είχε αφήσει ανοιχτές υποθέσεις με τον ΠΑΟΚ, έπειτα από το σύντομο πέρασμά του στο Δικέφαλο του Βορρά στο ξεκίνημα της σεζόν 2018-19. Τώρα, μετακομίζει ξανά στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε. 

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε στο επίσημο site της ομάδας ο έμπειρος γκαρντ, λίγο μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, παρουσία των δύο νέων μελών του Δ.Σ. της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ.κ. Θανάση Χατζόπουλου και Βασίλη Τριλυράκη.

«Ήθελα πολύ να έρθω στον ΠΑΟΚ. Πριν από δύο χρόνια, τότε με τον κόουτς Παπαθεοδώρου, ήξερα ότι ερχόμουν λόγω του τραυματισμού του Goss, αλλά τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα και η συνεργασία μας είναι για δύο χρόνια. Εύχομαι να έχουμε υγεία, να πάνε όλα καλά και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ περνάει μια δύσκολη περίοδο, εύχομαι από εδώ και πέρα να κοιτάμε μόνο μπροστά και να πάμε ψηλά την ομάδα», σχολίασε αρχικά ο Νώντας Παπαντωνίου και αναφέρθηκε στο κίνητρο που του δίνει ο ΠΑΟΚ: «Αυτό που ψάχνω στη ζωή μου και στην καριέρα μου είναι το κίνητρο. Κι έχοντας μάθει τα τελευταία χρόνια σε δύσκολες καταστάσεις, η προοπτική του ΠΑΟΚ ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση του καλοκαιριού για μένα. Είναι πολύ μεγάλο κίνητρο να είσαι μέλος μιας προσπάθειας που γίνεται από μια τόσο μεγάλη ομάδα, με αυτή την ιστορία, ώστε να βρει μια κανονικότητα, να παίξει ξανά στην Ευρώπη και να πετύχει πράγματα και χαίρομαι που θα συμμετέχω κι εγώ».

Σχολιάζοντας το μεγάλο διάστημα απουσίας των αθλητών λόγω της πανδημίας και της διακοπής του πρωταθλήματος, ο Νώντας Παπαντωνίου ήταν ξεκάθαρος: «Νομίζω ότι για μας τους αθλητές είναι πιο εύκολο να επανέλθουμε. Αν σέβεσαι τον εαυτό σου δεν αφήνεις το σώμα σου. Νομίζω ότι χάσαμε όλοι μας από αυτή τη διαδικασία, ιδιαίτερα στο οικονομικό κομμάτι, το πιο δίκαιο είναι να μοιραστεί αυτή η... χασούρα κι ελπίζω ότι όλοι μας σιγά σιγά θα βρούμε το δρόμο μας. Και οι ομάδες να ορθοποδήσουν και οι παίκτες να τα καταφέρουν και ο κόσμος έξω επίσης, αλλά όσον αφορά το παιχνίδι, εύχομαι να μπορέσουμε σύντομα να κάνουμε τα πράγματα όπως παλιά. Να έχουμε ξανά τις ίδιες συνήθειες μέσα στο γήπεδο, πράγματα που τώρα τα αποφεύγουμε και για ασφάλεια».

Γυρίζοντας δύο χρόνια πίσω, ο Νώντας Παπαντωνίου θυμάται το... κλίμα που βρήκε στον ΠΑΟΚ και λέει χαρακτηριστικά για το μεγάλο του κίνητρο: «Η ατμόσφαιρα στην ομάδα ήταν καταπληκτική. Και για εμάς τους αθλητές που περνάμε περισσότερο χρόνο με τους συμπαίκτες μας και τα μέλη της ομάδας παρά με την οικογένεια μας, το κλίμα είναι πολύ σημαντικό. Θέλω να ζήσω και την ατμόσφαιρα ενός ντέρμπι. Πήρα μια γεύση από εκείνο το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ, το Νοέμβριο του 2018, που το έζησα από τον πάγκο σαν θεατής. Κι αυτό που λέω ξανά, είναι ότι αποτελεί τεράστιο κίνητρο το να επανέλθει η ομάδα αγωνιστικά εκεί που πρέπει και μπορεί. Γιατί μπορεί να είχε πρόβλημα γενικά ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, αλλά αγωνιστικά ήταν εκεί που έπρεπε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ