22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Παπανικολόπουλος: “Χαρακτήρας, κίνητρο, ομαδικό πνεύμα” (vid)

Το Περιστέρι έφτασε στον τελικό του SuperCup και ο προπονητής των "κυανοκίτρινων", Νίκος Παπανικολόπουλος μίλησε για τους παίκτες του, το χτίσιμο της ομάδας και τις προσδοκίες που υπάρχουν.

"Επιλέγουμε παιδιά και πρώτα κοιτάμε το χαρακτήρα τους, μετά το κίνητρό τους για διάκριση και βέβαια το να θέουν να προσφέρουν σε ομαδικό πνεύμα. Είναι νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα, αλλά η συνολική προσπάθεια ήταν καλή", τόνισε μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ για να προσθέσει: "Ίσως ο ρυθμός της ομάδας να ήταν λίγο καλύτερος. Χαίρομαι γιατί τα παιδιά έχουν κίνητρο και το θέλω αυτό μέχρι το τέλος της σεζόν".

Όταν ρωτήθηκε για την πληρότητα που παρουσιάζει το Περιστέρι και τις προσδοκίες που γεννιούνται, απάντησε: "Καμία προσδοκία δεν μας δημιουργεί. Μπράβο σας που βγάζετε τόσα πολλά συμπετάσματα από ένα παιχνίδι. Εμείς προσπαθούμε να τα βγάλουμε αυτά από ενάμιση μήνα προπόνηση. Το ρόστερ φτιάχτηκε, για να είναι ισορροπημένο. Μας έλειψε ο Λουκάς, αλλά ήταν μια ατυχία της τελευταίας στιγμής. Φτιάξαμε ένα ρόστερ για διπλά παιχνίδια, που ανά πάσα ώρα και στιγμή να μπορούμε να καλύψουμε μια απώλεια ανά θέση. Έχουμε πολλή δουλειά ακόμα να κάνουμε. Σε καμία περίπτωση δεν είναι κριτήριο το σημερινό παιχνίδι ή το αυριανό, για την διάρκεια της χρονιάς. Περιμένω με αγωνία να κάνουμε μια σημαντική προπόνηση με τα παιδιά, για να δούμε πως από βίντεο και χωρίς προπόνηση, μπορούν να πάρουν την πληροφορία, που είναι το πιο βασικό για την αρχή της χρονιάς. Από εκεί και πέρα, να δούμε ένα καλό παιχνίδι".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ