25.4 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Παπανικολόπουλος: “Το Περιστέρι επανέρχεται”!

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος πανηγύρισε την πιο σημαντική νίκη της, σύντομης μέχρι τώρα, προπονητικής του καριέρας, οδήγησε το Περιστέρι στην επόμενη φάση του BCL και είχε λόγους να χαίρεται και για το αποτέλεσμα, αλλά και για τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα του.

"Η ξαφνική απώλεια και του Βασιλόπουλου σε συνδυασμό με αυτήν του Ξανθόπουλου έκανε πιο δύσκολο το έργο μας, όμως αυτή η ομάδα αποτελείται από ένα πολύ καλό γκρουπ και παικτών και χαρακτήρων. Αντιδράσαμε πολύ σωστά, παίξαμε έξυπνα στο δεύτερο ημίχρονο, με καλύ άμυνα και φάουλ εκεί που έπρεπε, βελτιώσαμε τα ριμπάουντ και φτάσαμε στο αποτέλεσμα που θέλαμε. 

Το Περιστέρι είναι μια ομάδα που έχει κάνει πολλές επιτυχίες στο παρελθόν, δεν ξεχνιούνται αυτές, αλλά σίγουρα μπορούμε να πούμε ότι επανέρχεται στο προσκήνιο", ήταν οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας.

Ο Στίβεν Γκρέι σκόραρε το καλάθι που έκρινε το ματς και είπε μετά την λήξη του αγώνα: "Δεν ξέρω πού μπορούμε να φτάσουμε, όμως, σίγουρα δεν θέλουμε να αφήνουμε καμία ευκαιρία για να πηγαίνουμε ένα βήμα παραπάνω. Εχουμε στόχους και στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα, θέλουμε να συνεχίσουμε και στην Ευρώπη, θέλουμε να ανταποκρινόμαστε σε όλες τις προκλήσεις".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ