18.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Παπανικολόπουλος : «Στο τρίτο δεκάλεπτο όλα άλλαξαν»

Η Λάρισα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση για σχεδόν 25 λεπτά στο Ιβανώφειο, αλλά στο φινάλε δεν άντεξε, και με ένα καταστροφικό τρίτο δεκάλεπτο γνώρισε την ήττα.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος στάθηκε στην τρίτη περίοδο και στην δουλειά του Μπόουλιν, ενώ υποβάθμισε το επεισόδιο με τον Ντέβιον Μπέρι :

«Πιστεύω πως η ομάδα μπήκε αρκετά συγκεντρωμένη στην τακτική, κοντρολάραμε τον αγώνα στο πρώτο ημίχρονο και είχαμε τον έλεγχο. Στο τρίτο δεκάλεπτο όλα άλλαξαν, περιμέναμε την πίεση και την αντίδραση του Ηρακλή, αλλά δε βρήκαμε λύσεις. Μας έκανε μεγάλη ζημιά η πίεση στην μπάλα που άσκησε ο Μπόουλιν. Κάναμε λάθη έτσι και δεν μπορούσαμε να οργανώσουμε το παιχνίδι. Ο Ηρακλής έτσι πήρε το "μομέντουμ" του παιχνιδιού και εκεί που ήμασταν 10 και 12 και 14 πόντους μπροστά βρεθήκαμε να κυνηγάμε το σκορ. Ισορροπήσαμε λίγο μετά, φτάσαμε στο 63-60, είχαμε εκεί κάποια ελεύθερα σουτ, κάποιες αποφάσεις και έτσι ο αγώνας κατέληξε με νίκη του Ηρακλή. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια»  

Για το θέμα με τον Ντεβιόν Μπέρι τόνισε : «Συμβαίνουν αυτά σε όλες τις ομάδες, όταν οι σφιγμοί είναι ανεβασμένοι αυτά γίνονται».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ