18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Παπανικολόπουλος: «Οδηγός αυτό το παιχνίδι για εμάς» (vid)

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος, λίγο μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, έκανε λόγο για «χρήσιμο παιχνίδι», για το αντικαταστάτη του Ουέμπ, αλλά και τη σωτηρία της ομάδας του.

«Για εμάς ήταν ένα πολύ χρήσιμο παιχνίδι», τόνισε ο προπονητής της Λάρισας στην κάμερα της ΕΡΤ και πρόσθεσε: «Λείπουν τρία παιδιά στην Αμερική βέβαια που είναι βασικοί παίκτες, αλλά έπρεπε να πάνε. Ήταν μια ευκαιρία για τα άλλα παιδιά, να δούμε τις αδυναμίες μας, τι έχουμε να δουλέψουμε και όλο αυτό το χρονικό διάστημα που έχουμε μπροστά μας, αυτές οι τρεις εβδομάδες. Ο αγώνας αυτός θα είναι οδηγός για εμάς και ήταν πολύ χρήσιμο παιχνίδι».

Αναφορικά με τον Ουέμπ, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στην Ισπανία τόνισε: «Ναι, ένας παίκτης αντικατάστασης θα υπάρξει σίγουρα. Αλλά για να έρχεται μια ομάδα από την Ισπανία από την ACB και να αγοράζει τον Ουέμπ σημαίνει πως οι παίκτες είναι περιορισμένοι και δεν υπάρχουν ευκαιρίες στην αγορά. Θα πάρουμε ένα παίκτη. Το θέα είναι  η ομάδα να λειτουργεί».

Τέλος, σε ότι αφορά τη υπόθεση «σωτηρία» για τη Λάρισα απάντησε: «Γι’ αυτό δουλεύουμε όλη την ώρα, είμαστε σε πολύ καλύτερη θέση σε σχέση με αυτή που βρισκόμασταν πριν ενάμιση μήνα και μετά τη διακοπή είναι τα οχτώ κρίσιμα παιχνίδια που θα κρίνουν πολλά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ