22.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Παπανικολόπουλος: «Κάναμε λάθος επιλογές»

Το Περιστέρι είχε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, όμως τελικά δεν τα κατάφερε απέναντι στον Προμηθέα στον τελικό του πρώτου ελληνικού Super Cup. 

Ο προπονητής του Περιστερίου, Νίκος Παπανικολόπουλος, είπε αρχικά στη Συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στον Προμηθέα για την κατάκτηση του 1ου Super Cup. Συγχαρητήρια στην διοργάνωση. Είδαμε τέσσερα πολύ δυνατά παιχνίδια για την εποχή, μετά από έξι μήνες αποχής. Έκανε καλό σε όλες τις ομάδες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, είχαμε ένα μεγάλο πρόβλημα στο πρώτο μέρος, με τα επιθετικά ριμπάουντ της ομάδας του Προμηθέα. Ισορροπήσαμε το παιχνίδι και καταφέραμε να έχουμε μια διαφορά πριν "φάμε" το τρίποντο του Γιαννόπουλου, αν δεν κάνω λάθος, στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Μαζί με την κούραση, το χρονικό διάστημα στο οποίο έκανε το σερί του ο Προμηθέας μας έφερε πίσω και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε, κάνοντας λάθος επιλογές στο επιθετικό κομμάτι και δίνοντας κάποια σουτ σε παίκτες που δεν έπρεπε στο αμυντικό. Είναι νωρίς στη σεζόν. Ήταν πολύ καλά τεστ για όλες τις ομάδες και τους προπονητές. Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα κι ελπίζουμε να τα βρούμε μπροστά μας, στην διάρκεια του πρωταθλήματος».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι η πρώτη επιλογή της ομάδας είναι το τρίποντο. Η πρώτη επιλογή είναι η μεταφορά της μπάλας από πλευρά σε πλευρά. Είχαμε καλές επιλογές στο χθεσινό παιχνίδι. Τώρα στο σημερινό παιχνίδι, με την άμυνα του Προμηθέα, πρέπει να βρεις τους αυτοματισμούς, με τις αλλαγές, τις τριπλές αλλαγές που παίζουν, ποιον παίκτη θα "σημαδέψεις" και που θα μπεις. Είναι νωρίς στη σεζόν για να τα βρούμε τόσο γρήγορα. Δεν περιμέναμε κι ένα παιχνίδι ρυθμού, όπως το χθεσινό, που σαφώς με το ποσοστό το οποίο σουτάραμε, είχαμε καλύτερο ρυθμό. Περιμέναμε ένα σκληρό παιχνίδι και τακτικής. Βγαίνουν συμπεράσματα και σίγουρα έχουμε πράγματα να διορθώσουμε στις αποφάσεις μας». 
 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ