25.4 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Παπανικολόπουλος: “Θα κάνουμε καλά πράγματα”

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος μετά το επιτυχημένο του ντεμπούτο ως πρώτος προπονητής στο Ελληνικό πρωτάθλημα έκανε το ίδιο και στο BCL αν και έσπευσε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. "Το μόνο που μετράει είναι τι κάνει το Περιστέρι, όχι εγώ. Δείξαμε πολύ μεγάλη διάθεση στην άμυνα και παρότι είχαμε κάποια θέματα και κάποιες λανθασμένες επιλογές απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα σαν τη Νίμπουρκ, με την διάθεση που υπήρξε τα ξεπεράσαμε.

Δεν έχει αλλάξει κάτι με τις αλλαγές των τελευταίων ημερών, από την αρχή είχε επιλεγεί ένα εξαιρετικό γκρουπ παικτών και ανθρώπων, είναι όλοι πολύ καλοί συμπαίκτες και νομίζω ότι θα κάνουμε καλά πράγματα. Κλείσαμε καλά το πρώτο μισό, όμως, το επόμενο ματς, εντός έδρας με την Γκαζιαντέπ είναι πολύ κρίσιμο για τον στόχο της πρόκρισης", είπε ο προπονητής του Περιστερίου.

Ο Γιάννης Αγραβάνης δήλωσε ότι "είχαμε σημαδέψει το ματς, βγάλαμε μεγάλη ενέργεια και παρότι χάσαμε εύκολα καλάθια που δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε μεγαλύτερη διαφορά, είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση και βρεθήκαμε ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο της πρόκρισης. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε σε κάθε ματς και φυσικά να παίρνουμε τις νίκες". 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ