13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Παπανικολόπουλος: «Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια»

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος δήλωσε ικανοποιημένος, παρά την ήττα της Λάρισας από τον ΠΑΟΚ στην παράταση με 91-88 (κ.α. 78-78).

Ο τεχνικός των Θεσσαλών εστίασε στους νέους παίκτες που μπήκαν στην ομάδα και στο γεγονός ότι δεν ήταν εύκολο να ενσωματωθούν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δε μπορώ να έχω παράπονα από τα παιδιά από τον τρόπο με το οποίο πάλεψαν και τα 45 λεπτά. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος αλλά και στο σημερινό παιχνίδι. Παίξαμε απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο, μια σκληρή ομάδα, που βρήκε λύσεις από τα δύο γκαρντ. Ο Τέρνερ μας «πλήγωσε» με κρίσιμα σουτ. Όλο το ματς ήταν στην παράταση το τρίποντο του Γκρίφιν, ένα ριμπάουντ και ένα λέι απ που χάσαμε και βέβαια, ένα δύσκολο καλάθι του Τέρνερ. Ξέρουμε ότι η κατάσταση θα πάει δυνατά μέχρι το τέλος.

Είμαι ικανοποιημένος και από την προσπάθεια και από την απόδοση. Δεν είναι διόλου εύκολο να ενσωματώνεις δύο παίκτες μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, από μία υποχρεωτική αλλαγή όπως είναι αυτές του Ουάσιγκτον και του Γκόρντον. Δεν είναι εύκολο να καλύψεις την απώλεια του Γουέμπ, αλλά δεν μπορώ να έχω παράπονο από τα παιδιά. Ο Γκόρντον ενώ ξεκίνησε δυνατά, στη συνέχεια βρέθηκε εκτός ρυθμού εξαιτίας ενός προβλήματος στο δάχτυλο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ