14.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Παπανικολόπουλος : «Δεν ψάχνουμε αυτή τη στιγμή για σωτήρες»

Την δεύτερη του νίκη ως προπονητής της Λάρισας σε τρία παιχνίδια πέτυχε ο Νίκος Παπανικολόπουλος, ο οποίος έδωσε πνοή στους Θεσσαλούς στη μάχη της παραμονής.

Ο Έλληνας τεχνικός στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του Προμηθέα Πατρών, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την ανατροπή, στάθηκε στον Γκόρντον, ενώ ανέφερε πως η ομάδα του δεν ψάχνει για σωτήρες αλλά για παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα του :

«Συγχαρητήρια στα παιδιά, τα οποία προσπάθησαν και στα 40 λεπτά του αγώνα. Νομίζω ότι ξεκίνησε ένα ισορροπημένο ματς, το οποίο και το ελέγξαμε στα πρώτα 15 λεπτά. Άλλαξε ο ρυθμός στο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο, όπου ο Μίλερ με τον Τζεράι Γκραντ μας δημιούργησε προβλήματα. Όλα αυτά τα παιχνίδια με ένα – δύο σουτ «γυρνάνε» και έτσι, όταν μπήκαμε στο ρυθμό του παιχνιδιού υπήρξαν οι σωστές αποφάσεις με τους σωστούς παίκτες. Φθάσαμε σε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε ένα σπουδαίο αντίπαλο, που όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται και καλύτερος. Ελπίζω και εμείς να δείξουμε βελτίωση. Η προσπάθεια των παιδιών είναι σημαντική και συνεχίζουμε για το παιχνίδι της προσεχής Δευτέρας με το Λαύριο. Ο Γκόρντον είναι ο παίκτης που μας έλειπε, γι’ αυτό και τον αποκτήσαμε. Δεν ψάχνουμε αυτή τη στιγμή για σωτήρες, αλλά για παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα».  



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ