21.9 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Παπανικολάου: «Όλα πήγαν ένα βήμα πίσω»

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια στην κάμερα της Nova και τόνισε: «Δεν είχαμε την ενέργεια που είχαμε σε άλλα παιχνίδια. Όλα πήγαν ένα βήμα πίσω: Αντίδραση, οργάνωση στην άμυνα, ριμπάουντ. Και με την δική τους εμφάνιση έκαναν το παιχνίδι να ξεφύγει. Βρήκαμε ελεύθερα σουτ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα μπουν κιόλας. Η προσήλωση στην άμυνα όμως είναι κάτι που δεν πρέπει να αλλάζει. Ίσως κάποια σουτ να έδιναν ενέργεια. Μιλάμε όμως για πρωταθλητισμό και απαιτείται συγκέντρωση. Ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων που οδήγησε στην ήττα αυτή, στην εμφάνιση αυτή».

Μιλώντας για τη συνέχεια και για την διπλή εβδομάδα που έρχεται στην Ευρωλίγκα, ο Έλληνας φόργουορντ υπογράμμισε: «Είναι μια πολύ δύσκολη εβδομάδα. Ευελπιστούμε πως θα βάλουμε το κεφάλι κάτω και τον εγωισμό μας μπροστά. Όποιου δεν θίχτηκε ο εγωισμός, δεν προσπαθεί να κάνει πρωταθλητισμό. Πρέπει να γίνει ανασυγκρότηση και να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο την επόμενη εβδομάδα. Παίζουμε με δύο ιδιαίτερες ομάδες (Χίμκι εκτός, Μακάμπι Τελ Αβίβ εντός), αλλά η δική μας προτεραιότητα είναι η δική μας ομάδα».

Όποιος δεν θίχτηκε ο εγωισμός του, δεν προσπαθεί να κάνει πρωταθλητισμό. Πρέπει να υπάρξει ανασυγκρότηση, για να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο την ερχόμενη εβδομάδα. Παίζουμε με δύο ιδιαίτερες ομάδες, αλλά η προτεραιότητά μας όμως είναι η δική μας ομάδα»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ