28.4 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Παπανικολάου: «Το παιχνίδι χάθηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου»

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Βραζιλία και την ήττα της ελληνικής ομάδας και δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του σε όσα είπε.

«Το πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα ήταν τα τελευταία τρία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, όταν από τους 17 πόντους, η διαφορά πήγε στους 10. Όταν γίνεται κάτι τέτοιο αλλάζουν όλα. Δεχθήκαμε 80 πόντους επίσης, που για μια αμυντική ομάδα δεν επιτρέπεται. Δεν παρουσιαστήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο όπως έπρεπε. Όσο για τις βολές, 200 φορές  να βρεθούμε στην ίδια φάση τον Κώστα θα θέλαμε να είναι στις βολές. Συμβαίνουν όμως αυτά στο μπάσκετ, είμαστε στην άσχημη πλευρά αυτή τη φορά».

Ο Παπανικολάου δεν φοβάται να πει πως «δεν βγήκαμε στο δεύτερο μισό το ίδιο δυνατά όπως στο πρώτο. Μας έκανε κακό που χάσαμε τη διαφορά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Αν θες να λέγεσαι καλή ομάδα, εκεί το +17 το κάνεις +20, δεν αφήνεις να το κάνουν +10».

Η συνέχεια είναι εδώ με τη Νέα Ζηλανδία μεθαύριο στο πρόγραμμα της ελληνικής ομάδας: «Όλες οι ομάδες έχουν αδυναμίες, εμείς κάναμε ένα κακό δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμη. Το σημαντικό είναι να δούμε τα λάθη μας, να μείνουμε όλοι μαζί και να παλέψουμε στη συνέχεια. Δεν νομίζω να έχουμε την πολυτέλεια χρονικά να κάτσουμε να σκεφτούμε περισσότερο το παιχνίδι αυτό. Θα δούμε τα λάθη μας εννοείται, θα μιλήσουμε και αύριο είναι μια κανούρια μέρα. Θα παλέψουμε στη συνέχεια».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ