21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Παπανικολάου: “Το κακό είναι ότι η κόρη μου μου μοιάζει!”

Ο Κώστας Παπανικολάου όπως τις περισσότερες φορές ξέφυγε από τις κλασικές δηλώσεις και ενεργοποίησε το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό του. Αυτή τη φορά οι δηλώσεις του όπως ήταν... πασπαλισμένες και με μπόλικη αγάπη για την κόρη του. Όταν ρωτήθηκε γι' αυτήν μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μονακό, επιστράτευσε το χιούμορ και έκανε και μια ξεχωριστή αναφορά στη σύζυγό του.
"Το κακό με την κόρη μου είναι ότι μου μοιάζει", δήλωσε ο Έλληνας φόργουορντ και εξήγησε: "Είναι επτά μηνών, αλλά μοιάζει με 14!" Η συνέχεια είχε ένα λίγο διαφορετικό ύφος που λέει πολλά για το πω νιώθει για τις γυναίκες της ζωής του: "Η γέννησή της ήρθε σε μία περίοδο που δεν ήταν η καλύτερή μου αγωνιστικά... Με βοήθησε ψυχολογικά ούτως ώστε να επικεντρωθώ σε κάτι όμορφο για να ξεπεράσω το χειρουργείο και να πάω στην επόμενη μέρα. Τα περισσότερα... credits πάνε στην γυναίκα μου, την ευχαριστώ και δημόσια". Και φαίνεται πως ο Βασίλης Σπανούλης έδινε... μαθήματα και εκτός μπάσκετ στους συμπαίκτες του: "Όπως έχει πει κι ο Σπανούλης, αν υπάρχει ηρεμία στο σπίτι μπορείς να δουλέψεις καλύτερα".
Σε ότι αφορά το παιχνίδι τόνισε, συνεχίζοντας τις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova: "Όλοι οι παίκτες ήταν απαραίτητοι για να έρθει η νίκη. Αν αντέδρασα στο 66-57 ήταν γιατί ένιωθα ότι τα σουτ πήγαιναν καλά.Ήθελα να φύγει η αρνητική ενέργεια. Να μπει ο κόσμος στο παιχνίδι, να δείξουμε όλοι μαζί στην αντίπαλό μας ότι δεν μπορεί να μας νικήσει. Είναι μια δυνατή αντίπαλος για τη μάχη της οχτάδας. Δεν ξέρουμε αν θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, όπως δεν το ξέρουμε και για εμάς όμως. Τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο έκαναν εξαιρετική δουλειά, ώστε να μπούμε ξανά στο δεύτερο ημίχρονο ουσιαστικά στο "μηδέν". Είχαμε καλό μομέντουμ και πολλά παιδιά βγήκαν μπροστά όπως ο Ουόκαπ ή ο Ζαν Σαρλ".
 
Ο Παπανικολάου έθεσε ως στόχο την οχτάδα σημειώνοντας: "Θέλουμε ο Ολυμπιακός να ξαναβρεθεί εκεί. Η ενέργεια του κόσμου μας βοήθησε όταν τα πράγματα δεν ήταν υπέρ μας. Το θέμα είναι να μας βοηθήσουν όταν τα πράγματα δεν θα πάνε καλά. Εκεί πρέπει να αλληλοβοηθηθούμε. Έτσι λύνονται τα προβλήματα. Τα αφήνεις και προχωράς παρακάτω".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ