21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Παπανικολάου: “Σαν παιδάκι σε ζαχαροπλαστείο!”

Ο Κώστας Παπανικολάου επέστρεψε στο παρκέ σε έναν αγώνα της Ευρωλίγκας μετά από την περιπέτεια υγείας που τον κράτησε μήνες εκτός έδρας, ουσιαστικά χάνοντας την περσινή σεζόν. Ο Έλληνας φόργουορντ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπασκόνια στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας στο ΣΕΦ ήταν ο γνωστός... Παπ περιγράφοντας πως ένιωσε.

"Είχα άγχος στην αρχή, σχεδόν σαν να παίζω πρώτη φορά, αλλά μετά ένιωθα σαν... παιδάκι σε ζαχαροπλαστείο που θέλει όλα τα γλυκά", τόνισε μιλώντας στα κανάλια NovaSports και πρόσθεσε: "Γενικότερα ήταν μια όμορφη μέρα, γιατί πήγε καλά το παιχνίδι για την ομάδα. Πέρασα μια δύσκολη περίοδο, αλλά όταν επιστρέφεις και με τον κόσμο μάλιστα, είναι πολύ όμορφο. Το χάρηκα με τη ψυχή μου.

Όσο για τη σκληράδα που έδειξε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι τόνισε: "Δεν ξεχνιέται εύκολα το DNA του Ολυμπιακού. Όλοι χαίρονται όταν βλέπουν την μαχητικότητά μας. Την είχαμε χάσει για λίγο. Είναι καλό μάθημα για όλους μας. Είναι σημαντικό να έρχεται η πρεμιέρα με νίκη. Μας γεμίζει αυτοπεποίθηση, δημιουργείται διάθεση για τη συνέχεια, έχεις λιγότερο άγχος και σίγουρα θα μας βοηθήσει στην πορεία".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ