21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Παπανικολάου: “Ο Ίβκοβιτς με έβαλε στον χάρτη” (vid)

O Κώστας Παπανικολάου μετά από την περιπέτεια με τη υγεία του που είχε και το πρόβλημα στον αυχένα που του στοίχισε πολλούς μήνες απουσίας, επέστρεψε στη δράση και δηλώσει έτοιμος για τη νέα σεζόν. Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε στην media day της ομάδας για τους στόχους της χρονιά, τη χημεία με τους νέους παίκτες, αλλά και τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

"Πάνω από όλα είναι η υγεία", ήταν τα πρώτα λόγια του και πρόσθεσε: "Ο πιο σημαντικός στόχος κάθε ομάδας στην έναρξη της σεζόν είναι αυτός! Να μην έχει τραυματισμούς, γιατί κάθε τραυματισμός μπορεί να επηρεάσει την πορεία της ομάδας".

Ο Παπανικολάου υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός έχει δουλέψει καλά μέχρι τώρα στην προετοιμασία και πρόσθεσε: "Είμαστε σε ένα καλό επίπεδο, έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι να ξεκινήσουμε. Με τα επιτρεπόμενα μέτρα, ελπίζουμε να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο πλευρό μας, να ζήσουμε όμορφες στιγμές, να τους δώσουμε και να λάβουμε ενέργεια και την ώθηση για να συνεχίσουμε δυνατά και όλοι μαζί, στο τέλος της χρονιάς να πετύχουμε τους στόχους μας".

Ο Ολυμπιακός έχει και νέαρ πρόσωπα στην ομάδα και ο Παπανικολάου έχει την εμπειρία να ξέρει πως "η χημεία είναι κάτι που δουλεύεται και αυτό που βλέπουμε και λαμβάνουμε από τα νέα παιδιά είναι διάθεση και χαμόγελο", για να συνεχίσει: "Αυτή είναι μια πάρα πολύ σημαντική βάση για να δημιουργηθεί η χημεία, αλλά χρειάζεται πολλή δουλειά για να διατηρηθεί σε ένα επίπεδο".

Τέλος αναφέρθηκε στον Ντούσαν Ίβκοβιτς και στην συμβολή του Σέρβου κόουτς που έφυγε πρόσφατα στην καριέρα του: "Ο Ίβκοβιτς ήταν ο πρώτος που με… έβαλε στον χάρτη, μου έδωσε την ευκαιρία να πατήσω στα παρκέ της Ευρωλίγκας, να αγωνιστώ βασικός στον Ολυμπιακό, σε μία ομάδα με τεράστιο μπάτζετ, με ποιοτικούς παίκτες.  Η ευγνωμοσύνη που έχω στο πρόσωπο του είναι τεράστια, γιατί ήταν αυτός που μου έδωσε το έναυσμα για να βρίσκομαι εδώ που βρίσκομαι σήμερα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ