21 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Παπανικολάου: «Θέλαμε να βγάλουμε αντίδραση»

Ο Ολυμπιακός ήθελε να βγάλει αντίδραση και αυτό έκανε σύμφωνα με τον Κώστα Παπανικολάου και τα όσα είχε να καταθέσει μετά την επικράτηση επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ.

«Θέλαμε να δείξουμε αντίδραση μετά από ένα πραγματικά κακό παιχνίδι. Η εικόνα μας με την Μπασκόνια δεν ήταν αυτή που θα θέλαμε και σίγουρα δεν αντιπροσωπεύει την ομάδα και τη δουλειά μας. Θέλαμε να πάρουμε τη νίκη και να βγάλουμε ακριβώς αυτή την αντίδραση, για να δείξουμε πως ότι έγινε στην Βιτόρια ήταν απλά μια κακή μέρα για εμάς».

Ο Ολυμπιακός σε αντίθεση με το κακό του βράδυ στη χώρα των Βάσκων, βρήκε κάποια βοήθεια στον αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και από τη γραμμή των 6μ75, αν και είχε κι άλλες λύσεις στην επίθεση: «Πολλά μπορούν να επηρεάσουν το πως θα σουτάρει μια ομάδα. Η ψυχολογία είναι μια έξτρα ώθηση που θα φέρει σουτ. Σε δύο παιχνίδια τα σουτ δεν έχουν μπει, αλλά το θέμα είναι να βρίσκεις το κομμάτι που θα σε βοηθήσει να φτάσεις στο αποτέλεσμα που θέλεις, να πλησιάσεις το ίδιο το παιχνίδι από κάπου αλλού. Αυτό που δεν ήταν επιτρεπτό ήταν η κακή μας άμυνα, γιατί από εκεί ξεκινούν όλα κι εκεί στηρίζεται το παιχνίδι μας. Η καλή άμυνα μας δίνει λύσεις και στην επίθεση».

Η τελευταία πρόταση θα πρέπει να αποτελέσει οδηγό και για τον μεθαυριανό αγώνα με την Χίμκι στη Μόσχα: «Είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Είναι καλή και ποιοτική ομάδα η Χίμκι, παρά τα αρνητικά αποτελέσματα που είχε στο τελευταίο διάστημα. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ