20.5 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Παπανικολάου: “Δεν έγινα ακόμα τρομοκράτης”!

Ο Κώστας Παπανικολάου εμφανίστηκε στην εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου χορηγού του Ολυμπιακού σίγουρος για δύο πράγματα. Ότι η θέληση και η δουλειά που γίνεται στον Ολυμπιακό είναι υψηλού επιπέδου και ότι η Εθνική θα βρει τον τρόπο να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει. Σχολίασε ταυτόχρονα και την αποβολή του στο χθεσινό παιχνίδι με τη Γαλλία τονίζοντας κατηγορηματικά ότι δεν πάτησε αυτός το κουμπί που ενεργοποίησε τον συναγερμό.

«Είμαστε ακόμα στην αρχή, υπάρχει νέος προπονητής με νέα φιλοσοφία, χρειάζεται δουλειά και χρόνος. Η θέληση και η δουλειά μας είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα. Μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι για να βγάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο παιχνίδι.»

Για την Εθνική Ελλάδος υποστήριξε: «Είναι μια περίεργη κατάσταση όχι μόνο για εμάς αλλά για όλες τις ομάδες. Υπάρχουν παίκτες που δεν έκαναν προετοιμασία με την ομάδα τους, όπως ο Σλούκας. Άλλοι που ερχόμαστε στη μέση, τα κορμιά είναι βαριά. Όμως ελπίζω ότι θα βρούμε τον τρόπο να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Αναφορικά με το συμβάν και το συναγερμό στο ματς της Ελλάδας με την Γαλλία είπε: «Ήταν μία κακιά στιγμή, ζήτησα συγγνώμη, γιατί δεν ήταν σωστό και δημιούργησα πρόβλημα. Θέλω να το ξεχάσω, ζήτησα όμως συγγνώμη από όλη την ομάδα και τους Έλληνες. Δεν το πάτησα, δεν ήξερα καν πού είναι, πρώτη φορά έπαιξα σε αυτό το γήπεδο. Δεν μπορούσα να ξέρω, δεν έγινα ακόμα... τρομοκράτης», τόνισε με έμφαση!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ