18.4 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Παπαλουκάς: Το όνειρο του Ολυμπιακού και η… καταδίωξη από οπαδό! (vids)

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ "Αυτός και ο άλλος" και μίλησε για τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον αείμνηστο Παύλο Γιαννακόπουλο, αλλά και την... καταδίωξη από οπαδό για να του ζητήσει συγγνώμη!

Ο παλαίμαχος γκαρντ αναφέρθηκε στο παιδικό του όνειρο να παίξει στον Ολυμπιακό, αλλά και στην επιθυμία του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου να τον ντύσει στα "πράσινα".

Συγκεκριμένα ανέφερε:

"Με είχαν πάρει τηλέφωνο από τον Παναθηναϊκό και τους είπα "μην σας βάλω σε διαδικασία δημοπρασίας". Εγώ είχα όνειρο από παιδί να παίξω στον Ολυμπιακό και στην Εθνική ομάδα. Πόσα παιδιά μπορούν να ζήσουν το όνειρό τους σε τόσο μικρή ηλικία;" Μου είπαν "αγόρι μου δεν μας το έχει ξαναπεί κανένας αυτό και να ξέρεις ότι η πόρτα του Παναθηναϊκού θα είναι πάντα ανοιχτή". Όταν με πήρε τηλέφωνο ο Παύλος Γιαννακόπουλος το έκλεισα γιατί νόμιζα ότι μου έκαναν φάρσα".

Στη συνέχεια, μίλησε και για ένα ιδιαίτερο περιστατικό, όταν ένας φίλος του Παναθηναϊκού, τον... καταδίωξε προκειμένου να απολογηθεί...

Αναλυτικά:

"Μου έχει τύχει ένα φοβερό περιστατικό. Είμαι στο Μαρούσι και όπως πάω να βγω, περνάω έναν δρόμο και βλέπω έναν τύπο να με κοιτάει περίεργα και αρχίζει να με ακολουθεί. Ήταν καταδίωξη. Λέω "εδώ που είμαστε, σταμάτα". Μου λέει "θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη, είμαι από αυτούς στο ΟΑΚΑ που σου έβριζαν την μάνα". Του λέω "μεγάλε, έχω χάσει πέντε χρόνια από την ζωή μου. Υπάρχει και άλλος τρόπος να το πεις".

Δείτε εδώ αποσπάσματα της συνέντευξης του Θοδωρή Παπαλουκά:

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ