14.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Παπαθεοδώρου: “Nα δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες” (vid)

Η ΑΕΚ μπαίνει στο 2020 με ένα πολύ δυνατό ντέρμπι. Υποδέχεται αύριο (5/1) στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό για την 14η αγωνιστική της Basket League. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, προπονητής των "κιτρινόμαυρων" μίλησε για την αναμέτρηση, αλλά και τη σημασία της παρουσίας του κόσμου.

«Καλή χρονιά πρώτα απ' όλα με υγεία και ευτυχία για όλον τον κόσμο. Αύριο ξεκινάμε ξανά τις υποχρεώσεις μας στο ελληνικό πρωτάθλημα παίζοντας με τον πρωταθλητή, με μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Θα είναι ένα πολύ καλό και σοβαρό τεστ για εμάς, διαφορετικού επιπέδου από τα παιχνίδια που έχουμε παίξει το τελευταίο διάστημα. Αυτό που χρειάζεται είναι να δείξουμε πραγματικά τις δυνατότητές μας. Η τακτική και η ατομική ικανότητα των παικτών μας θα πρέπει να είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.

 

Είναι πολύ σημαντικό να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα, να παίξουμε καλά και σκληρά στην άμυνά μας και να έχουμε καλές αποφάσεις στην επίθεσή μας. Να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για να σκοράρουμε. Σε αυτήν μας την προσπάθεια είναι σίγουρο ότι θα χρειαστούμε τη βοήθεια του κόσμου που μπορεί με τη φωνή του να μας ενθαρρύνει και να δώσει ώθηση στους παίκτες μας απέναντι σε αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ