19.5 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Παπαθεοδώρου: “Υπάρχουν πολλές φορές που υποφέρουμε”

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ήταν ευχαριστημένος που το νικηφόρο σερί της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα συνεχίστηκε και στο Λαύριο και μιλώντας στην ΕΡΤ αναφέρθηκε στους τραυματισμούς, που έχουν πλήξει την ομάδα, αλλά και στην πίεση που της έχουν δημιουργήσει τα κακά αποτελέσματα της αρχής.

«Το ευρύ κοινό ασχολείται με άλλα πράγματα, εκτός από αυτά τα θέματα. Το Λαύριο είχε μόνο δύο ήττες, από τον Παναθηναϊκό και το Περιστέρι, οπότε ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, από την στιγμή που είχαμε μείνει πίσω στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κάθε φορά έχουμε στόχο τη νίκη. Κάναμε σοβαρό και πειθαρχημένο παιχνίδι και το κερδίσαμε», είπε αρχικά και στη συνέχεια ασχολήθηκε με τους τραυματισμούς.

«Δεν είναι να λέμε δικαιολογίες, αλλά από τις 25 Αυγούστου μέχρι τώρα έχουμε απώλειες και σε κομβικές θέσεις. Έχουμε ένα ρόστερ που πρέπει να το εκμεταλλευτουμε. Όποιος αξίζει, παίζει. Πρέπει να κάνουμε υπομονή, να έχουμε τύχη και να δούμε όλη την ομάδα μαζί. Πρέπει να συνεχίσουμε τις νίκες, να είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους και την άνοιξη να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί».

Όσο για την πίεση που υπάρχει, είπε: «Η πίεση είναι δεδομένη, όταν είσαι σε μια ομάδα με το όνομα της ΑΕΚ. Καθημερινά ασκούμε πίεση εμείς στον εαυτό μας, για να είμαστε καλοί, δυνατοί και να νικάμε. Η πίεση μας τρέφει. Ο Γιασικεβίτσιους έχει γράψει ένα βιβλίο κι έχει πει "στον πρωταθλητισμό πρέπει να υποφέρεις". Έτσι κι εμείς, υπάρχουν πολλές φορές που υποφέρουμε. Αυτός είναι και ο δρόμος, όμως, δεν υπάρχει άλλος. Η πίεση είναι προνόμιο. Με το καλό να έρθει ο Ρικ Πιτίνο και να μας πει κι άλλες ωραίες ατάκες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ