21.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Παπαθεοδώρου: «Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής»

Τη σπουδαιότητα της σημερινής (16/03) νίκης της ΑΕΚ απέναντι στη Στρασμπούρ επεσήμανε μετά τη λήξη του αγώνα ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, που στάθηκε φυσικά και στην κακοδαιμονία που τη μαστίζει, αφού είδε τον Μόουζες Κίνγκσλεϊ να αποχωρεί από το παρκέ του ΟΑΚΑ υποβασταζόμενος. 

Για την ακρίβεια ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε, μιλώντας στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης: «Νομίζω σε συνδυασμό με τη νίκη που κάναμε στην Πυλαία, με τις κομβικές απουσίες που είχαμε και εκεί, πραγματικά νομίζω ότι αυτές οι δύο νίκες είναι οι σπουδαιότερες που έχουμε κάνει αυτή τη χρονιά. Αξίζουν συγχαρητήτια στα παιδιά γιατί αταπεξήλθαν παρά τις αντίξοες συνθήκες. Πετύχαμε αυτή τη μεγάλη νίκη και προχωράμε».

Για το small ball και το ρόστερ 10 παικτών: «Το σημαντικότερο από όλα ήταν ότι τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής. Απέδειξαν όχι από τι είναι φτιαγμένη, αλλά το μέταλλο αυτής της ομάδας. Δυστυχώς οι ατυχίες για εμάς συνεχίζονται, αυτό είναι το πρόβλημα. Πραγματικά αυτά που μας συμβαίνουν είναι απίστευτα, αλλά πρέπει να βρούμε τη δύναμη να συνεχίσουμε. 

Κάποια στιγμή πρέπει αυτό να τελειώσει. Έχουμε παίξει 3 παιχνίδια σε 6 ημέρες και τις επόμενες 10 ημέρες έχουμε να παίξουμε άλλα 4. Αντί να μειώνονται οι απουσίες, αυξάνονται». 

Για τις επιστροφές: «Περιμένουμε τον Γιόνας να επιστρέψει μόλις τελειώσει το πένθος του και πιστεύω ότι και ο Γκίκας σιγά σιγά θα μπει στην ομάδα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ