26.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Παπαθεοδώρου: “Τα πάντα για τη νίκη”!

Ο ΠΑΟΚ δίνει την Τρίτη ένα κομβικό για την πορεία του στο Basketball Champions League παιχνίδι με αντίπαλο τη Σαλόν στην Πυλαία και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, αφού σκιαγράφησε την αντίπαλο της ομάδας του μιλώντας στους δημοσιογράφους, φρόντισε να κάνει σαφές πως ο "δικέφαλος" πρέπει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να νικήσει:

"Παίζουμε με μια ομάδα που έχει δείξει δυο πρόσωπα μέχρι τώρα, έχει καλή πορεία στην διοργάνωση, ενώ στο δικό της πρωτάθλημα δεν πάει τόσο καλά. Πέτυχε πρόσφατα μια μεγάλη νίκη κόντρα στην Βιλερμπάν με 35 πόντους διαφορά, είναι καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Έχει υλικό υψηλού επιπέδου, πέντε παίκτες από το ρόστερ της ήταν βασικοί πέρυσι που κατέκτησαν το πρωτάθλημα, φέτος για πρώτη φορά παίζουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και παρουσιάζουν μεταπτώσεις στην απόδοση τους. Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι για εμάς μέχρι τώρα, πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε", είπε αρχικά. Και στη συνέχεια μίλησε:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια: "Η εικόνα μας στα περισσότερα παιχνίδια είναι σε καλό επίπεδο. Αυτό με τη Σαλόν είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς. Θεωρώ ότι αύριο πρέπει να κάνουμε καλό παιχνίδι για να κερδίσουμε και γι' αυτό θα προσπαθήσουμε. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Οι φίλαθλοί μας όταν έρχονται μαζικά στο γήπεδο, μεγαλώνουν την αυτοπεποίθηση των παιδιών. Είναι ευκαιρία να έρθουν να μας στηρίξουν και να μας δώσουν ώθηση".

Για το αν ο ΠΑΟΚ σκέφτεται και την διαφορά: "Εμείς πρέπει απλώς να κερδίσουμε τον αγώνα. Δεν μπορούμε να κοιτάμε τόσο μακριά, γιατί ο αντίπαλός μας δεν σου αφήνει τα περιθώρια να σκέφτεσαι μεγάλες διαφορές. Εμείς θα πρέπει να προσπεράσουμε κάποια προβλήματα που έχουμε και να κερδίσουμε τον αγώνα. Στην πορεία θα δούμε τι παραπάνω μπορούμε να κάνουμε"

Για τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ: "Δυστυχώς είχαμε αρκετές απώλειες, δεν είμαι 100% τώρα σε θέση να απαντήσω για τα παιδιά. Όλοι μέσα στην ομάδα θέλουν να παίξουν, θα δούμε την προπόνηση που θα κάνουμε και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας".

Για το παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Γαλλία: "Σε εκείνο το παιχνίδι είχαμε κάνει ένα καλό ημίχρονο, μας αδίκησε το σκορ στο τέλος. Είχαμε ένα κακό διάστημα στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου που μας στοίχισε. Έχουμε κρατήσει πράγματα από εκείνο τον αγώνα, αλλά και λάθη που θα πρέπει να αποφύγουμε".

Για τον βαθμό προσαρμογής των νέων παικτών του ΠΑΟΚ: "Είναι σε καλό επίπεδο όλοι οι παίκτες. Ο Τζάκσον που ήρθε πριν 20 μέρες, θα χρειαστεί λίγο παραπάνω για να προσφέρει αυτά που περιμένουμε και αυτά που θέλει και ο ίδιος να μας δώσει".

Για τους Έλληνες παίκτες: "Δεν θέλω να μιλάω μόνο για τους Έλληνες ή για τους ξένους αθλητές. Να μην μπαίνουμε σε τέτοια προσέγγιση, όλα τα παιδιά στην ομάδα προσπαθούν. Τώρα που πηγαίνουν όλα καλά και αποθεώνουμε τα παιδιά από την Ελλάδα, θα πρέπει και στα στραβά να τους στηρίξουμε. Θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να στηρίξουμε αυτή την κατάσταση μέχρι το τέλος".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ