17 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παπαθεοδώρου: «Πρέπει να… ξανακουρδιστούμε» (vid)

Η εμφάνιση της ΑΕΚ στο εντός έδρας παιχνίδι με το Μεσολόγγι μπορεί και να ξεπέρασε τις προσδοκίες που είχε ο Ηλίας Παπαθοεδώρου δεδομένων των προβλημάτων που ταλαιπώρησαν την ομάδα του. Ο ίδιος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του, αλλά γύρισε άμεσα σελίδα αφού η συνέχεια είναι... ανηφορική.


«Είχαμε να παίξουμε πολύ καιρό, σχεδόν ένα μήνα και σε αυτό το διάστημα είχαμε να αντιμετωπίσουμε και πολλά προβλήματα. Το χρειαζόμασταν αυτό το παιχνίδι πρώτα για να βρούμε τον ρυθμό μας, αλλά σίγουρα χρειαζόμαστε και προπονήσεις.

Εχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα. Η διαδικασία συνολικά είναι πολύ δύσκολη φέτος και θα έλεγα ότι έχουμε συνηθίσει, αλλά δεν είναι έτσι, τόσο απλό. Αυτή η ιστορία δεν μας έχει αφήσει από την αρχή της χρονιάς να παίξουμε και να προπονηθούμε όπως θα θέλαμε.

Η κατάσταση βέβαια είναι δύσκολα για όλο τον κόσμο. Πρέπει λοιπόν να είμαστε σκληροί και δυνατοί, απέναντι σε πράγματα που δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δώσουμε το 100% και θα δούμε το αποτέλεσμα.

Ο Μέικον είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Η πραγματικότητα είναι ότι ο ηγέτης της ομάδας από την αρχή της χρονιάς είναι ο Κιθ Λάνγκφορντ, αλλά ο Μέικον μας δίνει αρκετά πράγματα που δεν είχαμε. Μαζί με τους υπόλοιπoυς, θα προσπαθήσουμε να... ξανακουρδιστούμε από πλευράς λειτουργίας και ρυθμού.

Μετά τον τραυματισμό του Μορέιρα, είμαστε υποχρεωμένοι να πορευτούμε για το διάστημα της απουσίας του με τους υπάρχοντες παίκτες, τον Μαυροειδή τον Γόντικα και τον Μόουζες ο οποίος θα παίξει και στο 5.

Μέσα σε 25 μέρες θα παίξουμε την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση του BCL, πολλά ματς σε λίγες μέρες και οι δυσκολίες είναι μεγάλες και δεδομένες».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ