21.3 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Παπαθεοδώρου: “Πολλοί συνεχόμενοι αγώνες, μεγάλη κούραση”

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου απέδωσε στην κούραση από τα συνεχόμενα απαιτητικά παιχνίδια την κακή εμφάνιση στην τελευταία περίοδο του αγώνα στη Λάρισα, που λίγο έλειψε να κοστίσει στην ΑΕΚ. Μιλώντας στην ΕΡΤ, επιβεβαίωσε επίσης ότι ψάχνει την αγορά για έναν ακόμα παίκτη:

«Ελέγξαμε το παιχνίδι για 40 λεπτά. Ήταν φυσιολογικό μια καλή ομάδα, όπως η Λάρισα, να αντιδράσει. Εμείς προερχόμαστε από συνεχόμενα πολύ απαιτητικά παιχνίδια. Έχουμε κάνει ένα μεγάλο σερί κι αυτό έχει επιφέρει σωματική και πνευματική κόπωση. Βρήκαμε τον τρόπο στο τέλος να πάρουμε τη νίκη και να συνεχίσουμε το σερί, που μας δίνει κουράγιο να παίζουμε και στη συνέχεια τον ίδιο τρόπο. Ήταν ένα στοίχημα το να έχουμε σήμερα την απαιτούμενη συγκέντρωση και ενέργεια. Οι παίκτες μπήκαν με τον τρόπο που έπρεπε κι αυτό καθόρισε την εξέλιξη του αγώνα. Αυτό που συνέβη στην αρχή του πρωταθλήματος, έχει περάσει για εμάς. Ούτε πρέπει να μείνουμε στο σερί που έχουμε. Τα δύσκολα είναι μπροστά μας».

Ερωτηθείς για το αν θα προχωρήσει σε νέα μεταγραφή, απάντησε: «Δεν υπάρχει τίποτα επίσημο. Ακούγονται πολλά. Η αγορά είναι ανοικτή, θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα. Αν βρούμε κάτι καλό για την ΑΕΚ, θα προχωρήσουμε. Αν όχι, μένουμε με τα παιδιά που κάνουν εξαιρετική δουλειά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ