16.1 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Παπαθεοδώρου: «Πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι»

Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο (10/03, 19:30) στο ΟΑΚΑ την Τουρκ Τέλεκομ στο πλαίσιο αναμέτρησης για την φάση των "16" του Basketball Champions League και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ζήτησε από τους παίκτες του πειθαρχεία και σοβαρότητα. 

Αναλυτικά ο τεχνικός της «Ένωσης» ανέφερε: «Ξεκινάει για μας αύριο, έστω και με καθυστέρηση μίας εβδομάδας (σσ. είχε αναβληθεί το παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας κόντρα στη Νίζνι Νόβγκοροντ λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού), το ταξίδι μας στο Basketball Champions League, καθώς υποδεχόμαστε την . Είμαστε στις δεκαέξι καλύτερες ομάδες, και το επίπεδο είναι πολύ υψηλό.

Η Τουρκ Τέλεκομ μία ομάδα με πολύ μεγάλη δυναμική, με ατομικό ταλέντο, με παίκτες που διαθέτουν ποιότητα και ικανότητες. Γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να είμαστε πολύ πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι στην άμυνά μας, και ατομικά αλλά και ομαδικά.

Ταυτόχρονα, πρέπει να έχουμε καλές συνεργασίες στην επίθεση, να μοιράσουμε σωστά τη μπάλα και να βρούμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να εκτελέσουμε τις επιθέσεις μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ