22.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Παπαθεοδώρου: “Πήραμε αυτό που αξίζαμε”

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ήταν ικανοποιημένος από τη νίκη της ΑΕΚ, μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του και απέφυγε τα πομπώδη λόγια για τον Νίκο Ρογκαβόπουλο:

«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μας για τη νίκη αυτή. Είναι το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου. Ξέραμε από την αρχή πόσο δύσκολο ήταν να παίξεις σε αυτόν τον όμιλο. Όλοι είμαστε χαρούμενοι που πήραμε αυτό που αξίζαμε, τη δεύτερη θέση. Για το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο να συγκεντρωθούμε 100% γιατί ξέραμε ότι η Ανβίλ ερχόταν με απουσίες. Προσπαθήσαμε να εξηγήσουμε πόσο σημαντικό ήταν να έχουμε συγκέντρωση. Ήμασταν όμως χαλαροί στο ξεκίνημα και γι' αυτό η Ανβίλ είχε μικρό προβάδισμα. Αλλάξαμε τα πάντα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε καλύτερη άμυνα και κερδίσαμε. Είμαστε χαρούμενοι και τώρα προετοιμάζουμε την ομάδα για την επόμενη πρόκληση».

Αναφερόμενος στον Νίκο Ρογκαβόπουλο είπε: «Μας βοήθησε πολύ, τον ευχαριστούμε και περιμένουμε να είναι και πάλι καλός».

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος από την πλευρά του είπε: «Είμαι χαρούμενος που η ομάδα κέρδισε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε ώστε να βοηθήσουμε την ομάδα στα επόμενα παιχνίδια».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ