25.6 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Παπαθεοδώρου: “Πάντα είμαστε δύσκολα. ΠΑΟΚ είσαι…”

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του όταν μίλησε στη συνέντευξη Τύπου. Μίλησε για τις απουσίες που είχε η ομάδα του απέναντι στην Τέλεκομ Μπον, αλλά ξεκαθάρισε πως οι στόχοι που είχαν θέσει ως ομάδα πριν από το παιχνίδι, δεν επιτεύχθηκαν.

“Είχαμε κάποιους στόχους πριν το παιχνίδι, να ελέγξουμε τον ρυθμό και να περιορίσουμε τα γκαρντ τους. Δεν τα καταφέραμε και χάσαμε το παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Στις προσωπικές μονομαχίες ειδικά με τον Τζέιμς και τον Μέγιο, κέρδισαν τις περισσότερες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι δύο πιο αθλητικοί παίκτες του ΠΑΟΚ δεν ήταν στο ματς. Ο ρυθμός ήταν πολύ υψηλός, έπαιξαν το βράδυ της Κυριακής και σήμερα έπαιζαν στον ίδιο ρυθμό σε όλο το ματς. Η αμυντική λειτουργία μας απαιτεί όλους τους παίκτες μας. Ελέγξαμε τα ριμπάουντ αλλά σε ένα κρίσιμο σημείο μας στοίχισαν μερικά χαμένα αμυντικά. Αυτή η λεπτομέρεια καθόρισε την εξέλιξη του αγώνα. Στο ματς με την ΑΕΚ δεν είχαμε την ίδια ενέργεια, σήμερα όλοι υπερέβαλλαν εαυτούς. Η προσπάθεια ήταν εξαιρετική”.

Όταν ρωτήθηκε για τη θέση στην οποία βρίσκεται πλέον ο ΠΑΟΚ στην διοργάνωση με το 0-2, ο προπονητής του δικεφάλου του βορρά τόνισε: "Πάντα είμαστε δύσκολα. ΠΑΟΚ είσαι...”

Τέλος όταν σε ερώτηση για τις απουσίες και το πότε αναμένεται να επιστρέψουν οι Γκάρετ και Τζόουνς, δήλωσε: “Ο Γκάρετ θα είναι πιθανότατα παρών με τον Προμηθέα, όχι όμως ο Τζόουνς. Για την επιστροφή του Γκος: “Είναι 100% καλά στην υγεία αλλά χρειάζεται ρυθμό αγώνων. Ξέρει να διαχειρίζεται το σώμα του καλά και η επιστροφή του είναι ένα από τα θετικά κομμάτια του σημερινού αγώνα”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ