30.5 C
Athens
Τρίτη, 9 Ιουλίου, 2024

Παπαθεοδώρου: “Ο τρόπος που αρχίσαμε ήταν το κλειδί”

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στο κακό ξεκίνημα της ΑΕΚ στον αγώνα και έκρινε ότι αυτό έπαιξε τον πιο κρίσιμο ρόλο στην έκβασή του:

«Θέλω να συγχαρώ τη Μπούργος για τη νίκη, την άξιζε. Ο τρόπος που αρχίσαμε το παιχνίδι ήταν το κλειδί. Ήμασταν πολύ soft στην άμυνα. Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο να παίξεις στην έδρα της Μπούργος. Δεν εκτελέσαμε το πλάνο μας. Παίξαμε soft και έτσι τους επιτρέψαμε να γυρίσουν τη μπάλα, να βρουν ελεύθερα σουτ και να πάρουν διαφορά. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε πράγματα στο δεύτερο μέρος. Είχαμε καλύτερη εικόνα, αλλά δεν αρκούσε να παίξεις καλά για 20 λεπτά κόντρα στην Μπούργος. Πρέπει να συνεχίσουμε, έχουμε δύο παιχνίδια ακόμα και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Για τον τραυματισμό του Λάνγκφορντ και για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο ο προπονητής της ΑΕΚ είπε: «Αύριο θα γυρίσουμε στην Αθήνα, περιμένουμε τα αποτελέσματα της μαγνητικής και θα ξέρουμε τα νέα. Σχετικά με την ατμόσφαιρα, είναι απόλαυση να παίζεις εδώ. Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική, υποστήριξαν την ομάδα τους με σωστό τρόπο και φυσικά απόλαυσαν την νίκη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ