21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Παπαθεοδώρου : «Να τερματίσουμε στην δεύτερη θέση»

Η ΑΕΚ φιλοξενεί αύριο (5/2, 19:30) στο ΟΑΚΑ την Ανβίλ για την 14η αγωνιστική του BasketBall Champions League, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να αναφέρεται στην πρόκριση, στον στόχο της δεύτερης θέσης, αλλά και στην πρωτοβουλία των φιναλίστ να ζητήσουν εισιτήρια για τον τελικό κυπέλλου :

«Ο πρωταρχικός στόχος έχει επιτευχθεί παρά τις δυσκολίες. Έχουμε το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου και θέλουμε τη νίκη για να μας δώσει ένα πλεονέκτημα στη φάση των 16 ξέρουμε πως η Ανβίλ δεν έχει στόχο αλλά έχει πολύ ταλέντο ατομικά και είναι ξεκάθαρο ότι η άμυνα και η επιθυμία για τη νίκη θα παίξουν ρόλο για να πάρουμε τη νίκη.

Δεν μας αφήνει καμία γλυκόπικρη γεύση. Ξέραμε τον όμιλο και πόσο απαιτητικός ήταν. Θέλουμε τη νίκη για να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση. Είμαστε χαρούμενοι που προκριθήκαμε. Κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον.

Η αποθεραπεία του Γκίκα πάει βάσει πλάνου. Θέλω να πιστεύω ότι στη φάση των 16 να μας βοηθήσει. Το ίδιο και ο Λάνγκφορντ. Πιστεύω ότι και αυτός στη φάση των 16 να μας βοηθήσει». Σε ερώτηση για την πρωτοβουλία της ΑΕΚ να ζητήσει εισιτήρια για τον τελικό κυπέλλου για κάθε φιναλίστ ανέφερε: «Ο αθλητισμός απευθύνεται στον κόσμο. Η διοργάνωση ενός τέτοιου πρέπει να αντιμετωπιστεί με διαφορετικό τρόπο να απολαύσει τις ομάδες του. Δεν μπορούμε να ζούμε κάθε χρόνο μόνο με παιδιά σε τελικούς. Πρέπει όλοι να βοηθήσουν για αυτό και ο κόσμος να καταλάβει πως με την παρουσία του μόνο καλό θα κάνει».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ