21.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Παπαθεοδώρου: «Να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα»

Χωρίς το Γιανίκ Μορέιρα θα πρέπει να μάθει να πορεύεται από εδώ και στο εξής ο ΠΑΟΚ, αρχής γενομένης από την εκτός έδρας αναμέτρησή του με τον Κολοσσό Ρόδου.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, μάλιστα, εκτός από τον Αγκολέζο σέντερ δεν θα έχει στη διάθεσή του στο Βενετόκλειο και τον Ντάριους Γκάρετ, αντίθετα κανονικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο προερχόμενος από εγχείρηση Φιλ Γκος, μαζί με τους Τζαμάλ Τζόουνς, Λίνο Χρυσικόπουλο, Σταύρο Σχίζα, Αντώνη Κόνιαρη, Γιάννη Αθηναίου, Απόλλωνα Τσόχλα, Μιλένκο Τέπιτς, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Θοδωρή Ζάρα και Ουίλιαμ Χάτσερ.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (04/01) ξεκίνησε με ανάλυση του αντιπάλου με χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής. Ο προπονητής των «ασπρόμαυρων», πριν από την αναχώρηση της αποστολής για το «σμαραγδένιο νησί», ανέφερε: «Είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο που ξέρουμε ότι θέλει πολύ τη νίκη στο γήπεδό του. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε νέα δεδομένα που προκύπτουν αγωνιστικά στην ομάδα μας και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, έχοντας ταυτόχρονα εμπιστοσύνη στο υλικό που διαθέτουμε, για να προσπαθήσουμε να φθάσουμε στη νίκη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ