17.9 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Παπαθεοδώρου : «Να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας»

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο (4/10, 20:00) στον τελικό του BasketBall Champions League την Μπούργος, και θέλει να φτάσει στο δεύτερο της τρόπαιο στη διοργάνωση.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στις δηλώσεις του μίλησε για δυνατή μάχη, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να διαχειριστεί τα συναισθήματα της.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου δήλωσε εν’ όψει του τελικού:

«Είμαστε ευτυχισμένοι που βρισκόμαστε στον τελικό, αλλά ξέρουμε ότι πρέπει να προετοιμάσουμε την ομάδα για μια πολύ δυνατή μάχη. Θα είναι ένας μεγάλος αγώνας και πρόκληση για μας, απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα με μεγάλη εμπειρία και πολύ καλή χημεία. Όλοι γνωρίζουμε ότι η ΑΕΚ έχει παίκτες με επιθετικό ταλέντο, αλλά σε ένα τέτοιο παιχνίδι αυτό δεν είναι αρκετό. Πρέπει να δείξουμε σκληράδα απέναντι σε μια ομάδα που ξέρει να αμύνεται πολύ καλά και αποτελεσματικά. Αυτό θα είναι το κλειδί του τελικού για μας, η σκληράδα που θα δείξουμε μέσα στον αγώνα. Επίσης είναι πολύ σημαντικό να μπορέσουμε να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας και να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας. Να είμαστε συγκεντρωμένοι καθώς έχουμε παίκτες με εμπειρία να διαχειριστούν έναν τέτοιο αγώνα. Η Μπούργος έχει πολλούς τρόπους να σκοράρει και ιδιαίτερα τα τρίποντα όπου έχει πολύ καλούς σουτέρ που δημιουργούν τα δικά τους σουτ, αλλά και ομαδικά. Η δική μας φιλοσοφία είναι αμυντικά να την περιορίσουμε ομαδικά και όχι ατομικά σε κάποιους παίκτες. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι του κάτι το οποίο είναι από τα πλεονεκτήματά τους, αφού έχουν πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και βρίσκουν εύκολα ρυθμό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ