25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Παπαθεοδώρου: «Μπορούμε να πετύχουμε πολλά σαν έθνος»

Δεύτερο «σπίτι» της έχει κάνει το Μέγαρο Μαξίμου η Εθνική Ελλάδας, όπως ανέφερε χαριτολογώντας ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Η «γαλανόλευκη» έφθασε σε ακόμα μία διάκριση, αυτή τη φορά σε επίπεδο Νέων Ανδρών, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 της Κρήτης. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, με δηλώσεις του στο περιθώριο της επίσκεψής τους στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, εξήγησε πως με σκληρή δουλειά, σωστή τακτική και μεγάλη θέληση πολλά μπορούν να γίνουν.

Αναλυτικά όλα όσα είπε: «Είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα η προσπάθεια που κάναμε κι είχε μεγάλη ανταπόκριση σε πολύ κόσμο. Με σκληρή δουλειά, σωστή τακτική και μεγάλη θέληση για διάκριση μπορούμε να πετύχουμε πολλά σαν έθνος. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε κάνει το Μέγαρο Μαξίμου… δεύτερο σπίτι μας. Έχουμε έρθει ξανά εδώ. Το ελληνικό μπάσκετ έχει χτιστεί σε γερές βάσεις. Η Εθνική είναι πάντα παρούσα, από τους Παίδες μέχρι τους Άνδρες».

Εν συνεχεία, εξήγησε πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακολούθησε στενά την προσπάθειά τους σε Χανιά και Ηράκλειο. «Ο κ. Παυλόπουλος ήταν πλήρως ενημερωμένος. Παρακολούθησε τους αγώνες και μας ανέλυσε και τεχνικά πράγματα από τα παιχνίδια μας», κατέληξε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ