19.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Παπαθεοδώρου: “Με τόσα λάθη”…

Στο προφανές μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με την Βενέτσια, επικέντρωσε τις δηλώσεις του ο Ηλίας Παπαθεοδώρου για να αποδώσει τα αίτια της ήττας της πρεμιέρας.

Αναλυτικά όσα είπε τόσο ο Ελληνας προπονητής, όσο και αυτός της Βενέτσια, Βάλτερ Ντι Ραφέλο, όπως τα μετέφερε η επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

«Θέλω να συγχαρώ τη Venezia για τη νίκη. Πιστεύω ότι το πιο σημαντικό σημείο του σημερινού αγώνα ήταν τα λάθη μας. Τα 21 λάθη είναι ένας πολύ μεγάλος αριθμός όχι μόνο για αγώνα απέναντι στη Venezia αλλά για οποιοδήποτε αγώνα. Ήταν πολύ δύσκολο για  εμάς να πάρουμε το παιχνίδι κάνοντας τόσα πολλά λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να παίξουμε καλύτερη άμυνα και κρατήσαμε τη Venezia στους 26 πόντους, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Αν θέλεις να κερδίσεις ένα παιχνίδι, πρέπει να σκοράρεις. Πρέπει να δουλέψουμε και να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας».

Από την πλευρά του, ο Ντι Ραφέλο τόνισε: "Καταρχήν θέλω να πω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, είναι πολύ “γεμάτη” και ταλαντούχα ομάδα, με πολλούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Κάναμε πολύ συμπαγές αμυντικά παιχνίδι και είναι πολύ σημαντικό αυτό τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, γιατί αντιμετωπίζουμε προβλήματα (δεν έπαιξε ο Μάικ Μπράμος). Και οι 12 παίκτες ανταποκρίθηκαν, θυσίασαν τους εαυτούς τους στην άμυνα και ακόμα κι όταν δεν σκοράραμε για 4-5 λεπτά, ήμασταν εκεί αμυντικά και αυτό ήταν το κλειδί του αγώνα. Αυτό το παιχνίδι θα μας είναι πολύ χρήσιμο"



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ