19.8 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Παπαθεοδώρου: “Μας έχετε φάει ότι δεν έχουμε πόιντ γκαρντ”!

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση κόντρα στον Πανιώνιο, αλλά και από το γεγονός ότι έχουν επιστρέψει όλοι οι ψηλοί της ΑΕΚ. Ωστόσο απάντησε ειρωνικά σε ερώτηση για την επικείμενη μεταγραφή του Τσάλμερς αποδίδοντάς τη στους... δημοσιογράφους!

"Θέλαμε να επιστρέψουμε στις νίκες. Παρουσιαστήκαμε σοβαροί και πειθαρχημένοι και στην άμυνα και στην επίθεση και κερδίσαμε δίκαια και καθαρά", είπε αρχικά και στη συνέχεια τόνισε πως το ροτέισον της ομάδας θα ανοίξει ακόμα περισσότερο προσεχώς:

"Υπάρχουν παίκτες που έχουν πιεστεί πολύ, οπότε πρέπει να ανοίξουμε το ροτέισον, να δώσουμε χρόνο σε παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν. Είναι κάτι απαραίτητο να συμβεί για να μπορέσει η ομάδα να εμφανιστεί όπως πρέπει όταν πρέπει".

Σε ερώτηση για τον Τσάλμερς απάντησε με εμφανώς ειρωνική διάθεση: "Ο Τσάλμερς έρχεται γιατί μας έχετε φάει από το καλοκαίρι ότι δεν έχουμε πόιντ γκαρντ. Λέμε να πάμε με τη δική σας λογική"!

Εντόπισε μια ομοιότητα σε σχέση με το παιχνίδι με την Αντβέρπ και εμφανίστηκε χαρούμενος που οι ψηλοί έχουν επιστρέψει, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον Σλότερ: "Είναι διαφορετικά παιχνίδια, αλλά συμφωνούμε όλοι ότι για να μπρούμε να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα πρέπει να ξεκινάμε από την άμυνα. Έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε πλέον όλους τους ψηλούς παίκτες μας, πιο αθλητικά κορμιά. Μπορούμε να προφυλάξουυμε την ρακέτα μας καλύτερα, κάτι που μας έλειψε το προηγούμενο διάστημα.

Η παρουσία του Σλότερ έστω και για μικρό χρονικό διάστημα στα τελευταία παιχνίδια δείχνει το λόγο που τον επιλέξαμε και δείχνει πώς αλλάζει η εικόνα της ομάδα, κυρίως αμυντικά, αν και μας βοηθά και επιθετικά. Δεν έχουμε φέρει τον αντι Χάντερ, που σκόραρε πολύ περισσότερο. Ο Σλότερ έχει άλλα χαρακτηριστικά. Ο τρόπος που κινείται στο γήπεδο είναι μικρή λεπτομέρεια που κάνει την ομάδα πιο λειτουργική, σε συνδυασμό πάντα με την άμυνά του. Αν βρεθεί στην κατάσταση που πρέπει και σε συνδυασμό με την επανεμφάνιση του Γιάνκοβιτς, που μας έλειψε 23 μέρες, θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Όταν δεν έχεις τα κατάλληλα εργαλεία, δεν μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις. Δυστυχώς τώρα έχουμε την απουσία του Ρέι, που είναι κομβικός παίκτης για μας, αλλά έχουμε κάθει να ζούμε με τα προβλήματά μας και θα βρούμε λύσεις μέσα από αυτά τα προβλήματα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ