20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παπαθεοδώρου: “Μάλλον είχε κάπου να πάει ο διαιτητής”!

Με μια ωραία ατάκα για τη διαιτησία έκλεισε τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Σχολιάζοντας, κατόπιν ερώτησης, το επιθετικό φάουλ στον Ζήση, που σφύριξε ο πρώτος διαιτητής, Σχινάς, στο τέλος του αγώνα και ουσιαστικά τον έκρινε, ο προπονητής της ΑΕΚ είπε:

“Ίσως ήθελε να φύγει νωρίς, είχε κάπου να πάει και σφύριξε αυτό το φάουλ! Για να μη μπει τρίποντο και πάει το παιχνίδι στην παράταση. Από τη στιγμή που δεν είναι επαγγελματική η διαιτησία θα συμβαίνουν αυτά. Εμείς πρέπει να μπορούμε να ελέγχουμε τα συναισθήματά μας”.

Ο Παπαθεοδώρου πάντως δεν στάθηκε στη διαιτησία, αλλά στη σημασία που είχαν οι αγώνες του Σούπερ Καπ για την προετοιμασία της ΑΕΚ: “Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και τους διοργανωτές για τα παιχνίδια ως τώρα. Είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε επίσημα παιχνίδια αυτή την περίοδο και αυτό θα μας βοηθήσει. Θελαμε να είμαστε πιο σκληροί στην άμυνα και συγκεντρωμένοι. Το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα και τη βελτίωση των παικτών. Αυτός είναι ο τρόπος που θέλουμε να παίζουμε. Η προετοιμασία τώρα τελείωσε. Πρέπει να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να δούμε με καθαρό μυαλό και ενέργεια για τη διοργάνωση που έχουμε μπροστα μας”.

Ερωτηθείς για την αλλαγή του συστήματος διεξαγωγής του BCL, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είπε: “Το μυαλό μας είναι στην επόμενη εβδομάδα και στο φάιναλ έιτ. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε κάτι που δεν αφορά εμάς. Είναι ενδιαφέρον το νέο φορμάτ. Να τελειώσει όμως το φάιναλ έιτ με το καλό και μετά θα δούμε πώς θα διαχειριστούμε τη νέα σεζόν με τις δυσκολίες που υπάρχουν”.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ από την πλευρά του άφησε επίσης κάποιους υπανιγμούς για τη διαιτησία: “Το σημαντικό είναι ότι δεν είχαμε τραυματισμούς και ότι η ομάδα διατήρησε τη συγκέντρωσή της σε αυτά που μπορεί να ελέγξει παρά τους εξωτερικούς παράγοντες, όπως τα σφυρίγματα των διαιτητών. Η ελληνική λίγκα θα είναι πολύ σκληρή φέτος, καθώς όλες οι ομάδες θα είναι ανταγωνιστικές. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο φάιναλ έιτ.
Η επίδρασή μου στην ομάδα είναι πολύ μεγάλη, οπότε δεν πρέπει να παρασύρομαι και χρειάζεται να ελέγχω τα συναισθήματά μου. Η ομάδα πρέπει να έχει μεγαλύτερη συγκέντρωση και μεγαλύτερη εξυπνάδα στο παιχνίδι της”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ