24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παπαθεοδώρου: “Ιδιαίτερο το στιλ της Χολόν” (pic)

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Τρίτη το βράδυ (18.00) στο Ισραήλ τη Χάποελ Χολόν γνωρίζοντας ένα πράγμα: σε περίπτωση που νικήσει, θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκρισή της στους "16" του Basketball Champions League. Τόσο απλά είναι τα πράγματα, αλλά και τόσο δύσκολα ταυτόχρονα, δεδομένου ότι η ομάδα του Στέφανου Δέδα παίζει το τελευταίο χαρτί της για τη δική της πρόκριση. Αν χάσει και ταυτόχρονα η Τσμόκι Μινσκ νικήσει τη Σολέ, τότε μένει εκτός.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Νίκο Ζήση και Μάρκους Σλότερ και έχει πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που κρύβει η αναμέτρηση:

«Η επιστροφή στις υποχρεώσεις μας στο Basketball Champions League, μάς βρίσκει αντιμέτωπους με τη Χάποελ Χολόν. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία διαθέτει πολύ ταλέντο, κυρίως επιθετικά, και έχει ένα ιδιαίτερο στυλ παιχνιδιού, το οποίο είναι πολύ αποτελεσματικό. Από την πλευρά μας, χρειάζεται να έχουμε πολύ καλό επίπεδο συγκέντρωσης στην άμυνά μας και στην επίθεσή να βρούμε τρόπους να σκοράρουμε, ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ λίγο πριν η αποστολή επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για το Ισραήλ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ