23.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Παπαθεοδώρου: “Θα παλέψουμε ως το τέλος” (vid)

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν θα μπορούσε να είναι ευχαριστημένος από την ήττα της ομάδας του από την Στρασμπούρ. Ο προπονητής της ΑΕΚ όμως αναγνώρισε στις δηλώσεις του πως οι παίκτες του προσπάθησαν για το καλύτερο δεδομένων των συνθηκών. Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου.

"Συγχαρητήρια στην Στρασμπούρ για τη νίκη. Την άξιζε , είχε τον έλεγχο του αγώνα", δήλωσε ο Παπαθεοδώρου και πρόσθεσε: Προσπαθήσαμε, παλέψαμε σκληρά, αλλά δεν ήταν αρκετό. Είχαμε πολλά σημαντικά προβλήματα ειδικά στους ψηλούς και δεν ήταν εύκολο για εμάς να ακολουθήσουμε το τέμπο του αγώνα. Έχουμε τρία παιχνίδια ακόμη σε αυτή τη φάση στο πρόγραμμά μας και πρέπει να παλέψουμε ως το τέλος και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

Ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε πως περίμενε την αντίδραση της Στρασμπούρ απόψε και το αιτιολόγησε: "Ξέραμε ότι θα παλέψει, γιατί ήταν ουσιαστικά η τελευταία της ευκαιρία. Το περιμέναμε πως θα παίξουν σκληρά. Θα ξαναπώ όμως πως παρά την προσπάθεια των παικτών μου, ήταν δύσκολο να ακολουθήσουμε το τέμπο, ειδικά χωρίς τους ψηλούς μας. Δεν ήταν εύκολο".

Η συνέχεια είναι δύσκολη, με τους "κιτρινόμαυρους" να ετοιμάζονται για ένα ακόμη εκτός έδρας, εξ' αναβολής, παιχνίδι με τη Νίζνι μεθαύριο (25/3): "Έχουμε σκληρό πρόγραμμα, παίζουμε κάθε δύο μέρες, υπάρχει ταξίδι ενδιάμεσα, αλλά αυτή είναι η ζωή στο μπάσκετ και πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά και να παλέψουμε ως το τέλος".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ