17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Παπαθεοδώρου: “Η ομάδα ψάχνει τη χημεία της”

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είδε την ομαδα του να προσθέτει μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό της απέναντι στην Κύμη εντός έδρας. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε στη Θεσσαλονίκη και ο προπονητής του δικεφάλου του Βορρά έκανε λόγο για τη χημεία της ομάδας, μίλησε για τους Χάτσερ και Γκος και το πρόγραμμα που έχει μπροστά της.

"Κάναμε μία καλή εμφάνιση και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Ειδικά στην άμυνα είχαμε ενέργεια για 40 λεπτά. Εκτελέσαμε πολύ σωστά στις αντιδράσεις μας απέναντι σε μια καλή ομάδα με ξένους που έχουν προσωπικότητα. Περιορίσαμε τους παίκτες που δημιουργούν και εκτελούν. Δεν θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο απέναντι σε μία ομάδα με καλή κατεύθυνση και τακτική. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας την Τετάρτη στην Ευρώπη¨.

Για το τι ήταν το πιο δύσκολο: “Στόχος ήταν η νίκη με την αμυντική μας προσέγγιση να έχει μεγαλύτερη διάρκεια από ότι στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Με την ΑΕΚ το κάναμε για 12 λεπτά και γυρίσαμε το παιχνίδι, με την Οπάβα το κάναμε περισσότερο. Σήμερα το κάναμε στο απόλυτο. Δεύτερος στόχος ήταν να διαβάσουμε αυτά που χρησιμοποιεί στην άμυνα της η Κύμη, σήμερα χρησιμοποίησε αλλαγές στα πικ εν ρολ. Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε εύκολα καλάθια. Στόχος όμως ήταν να νικήσουμε με έναν πόντο. Η ομάδα ψάχνει να βρει τη χημεία και την καλή λειτουργία της μέσα από τα παιχνίδια. Το πρόγραμμα μας είναι πολύ απαιτητικό με λίγες προπονήσεις κυρίως αποκατάστασης. Είχαμε ταξίδι και λίγο χρόνο. Ακόμη χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για να παίξουμε αυτό που θέλουμε, είναι νωρίς για να το κάνουμε στις αρχές του Νοέμβρη".

Για τον Χάτσερ: “Είναι ο πρώτος σε χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ. Κάνει πράγματα που είναι χρήσιμα για εμάς. Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε. Θα υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Σήμερα ήταν πολύ αποφασιστικός.

Για τον Γκος: “Είναι ο πρώτος μας σκόρερ στο BCL. Είναι σε καλή κατάσταση παρότι η απουσία τριών εβδομάδων τον πήγε πίσω. Ψάχνει και αυτός να βρει τον ρόλο του σε ένα γεμάτο ρόστερ. Είναι σε καλό επίπεδο. Όσο βελτιώνεται η ομάδα, θα βελτιώνεται και αυτός. Έχουμε παιδιά με δυνατότητες που μπορούν να πάρουν ευθύνες. Σήμερα ο Κόνιαρης έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, η στατιστική δείχνει μηδέν πόντους, είχε όμως πολλές δημιουργίες, εξαιρετικές αποφάσεις, κράτησε τον Μπολντς χαμηλά και αν υπάρχει αυτή η προσέγγιση από τους παίκτες μας, θα βγουν όλοι κερδισμένοι. Οι παίκτες κι εμείς”.

Για τις νίκες: “Παίζει ρόλο και το πρόγραμμα. Θα έλεγα ότι περάσαμε πιο ανώδυνα σε σχέση με πέρσι τα προβλήματα που είχαμε. Έχουμε κάνει ένα σερί, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Η εξέλιξη της ομάδας συνεχίζεται για να καταφέρουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που πρέπει, όταν πρέπει”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ