20.5 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Παπαθεοδώρου: “Επιστροφή στις νίκες”

Το Basketball Champions League επαναρχίζει την Τετάρτη και για την ΑΕΚ, η οποία αναχώρησε για το Βλόκλαβεκ, όπου την περιμένει η πρωταθλήτρια Πολωνίας Άνβιλ. Είναι το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου και έχει μεγάλη σημασία, διότι αν νικήσει η Ένωση, θα εδραιώσει τη θέση της στην πρώτη τετράδα και θα αισθάνεται πιο άνετα στη συνέχεια για την πρόκρισή της στα πλέι οφ. Αν όμως χάσει, θα μπλέξει.

Ο μόνος παίκτης που δεν ακολούθησε την αποστολή είναι ο τραυματίας Βλάντο Γιάνκοβιτς. Ο δε Ηλίας Παπαθεοδώρου επεσήμανε τις δυσκολίες της αναμέτρησης:

"Επιστρέφουμε στο Basketball Champions League με μία δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση. Η Ανβίλ είναι μία ομάδα, που διαθέτει μεγάλο επιθετικό ταλέντο, έχει ατομική ποιότητα και παίκτες στην περιφέρεια που μπορούν να σκοράρουν με μεγάλη ευκολία. Είναι απαιτούμενο για μας, η καλή μας άμυνα τόσο σε ατομικό επίπεδο, όσο και σε ομαδικό για να μπορέσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και να επιστρέψουμε στις νίκες στο BCL", δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ