21.4 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Παπαθεοδώρου: «Επιβάλαμε την ανωτερότητά μας»

Τους λόγους, για τους οποίους ο ΠΑΟΚ έφτασε στην άνετη επικράτηση κόντρα στο Ρέθυμνο, ανέλυσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, με τον Έλληνα τεχνικό να αναφέρεται στην εξαιρετική εμφάνιση του Γιανίκ Μορέιρα, όπως και στην πρεμιέρα του BCL με τη Βενέτσια.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη και την προσπάθεια. Είχαμε αντίπαλο μια καινούργια ομάδα που δεν είναι στην κατάσταση ετοιμότητας που θα ήθελε με τις αλλαγές που έκανε. Εμείς το εκμεταλλευτήκαμε στα καλά μας κομμάτια, εκεί που ανεβάσαμε τον ρυθμό, διαβάσαμε καλύτερα, αντιδράσαμε πιο σωστά στις αλλαγές του Ρεθύμνου στην άμυνα, βρήκαμε καλές επιλογές και σε συνδυασμό με την καλή άμυνα στο τέλος του 2ου δεκαλέπτου πήραμε διαφορά. Τελειώσαμε με νίκη που είναι το πιο σημαντικό.

Κάθε μέρα που περνάει βάζουμμε όλων των ειδών προπόνηση στο γήπεδο και στο βίντεο. Ο στόχος είναι η βελτίωση. Σήμερα είχαμε μεγαλύτερη συγκέντρωση, όχι την απαιτούμενη αλλά περισσότερο από το ματς Κυπέλλου. Διαβάσαμε καλύτερα κάποιες καταστάσεις και με την ποιότητα επιβάλαμε την ανωτερότητα μας. Με αυτήν καταφέρνουμε να παίρνουμε τις νίκες ως τώρα».

Για τις ασίστ: «Στο Κύπελλο είχαμε 23 και σήμερα 22. Αυτό δειχνει μια ποιότητα και λειτουργία. Οι περισσότερες από τις δημιουργίες είναι πιο πολύ μέσα από την ποιότητα των παικτών μας. Δεν θα κάνουμε σε κάθε παιχνίδι 20 ασίστ αλλά είναι ένα κομμάτι που θέλουμε να υποστηρίξουμε».

Για τον Μορέιρα που έπαιξε λίγο την Τετάρτη στο Κύπελλο, αλλά ξεχώρισε σήμερα: «Εχουμε 12 παίκτες που μπορούν να παίξουν. Θα συμβεί κάποιος να παίξει τη μία μέρα λιγότερο και στο άλλο να είναι πρωταγωνιστής. Το Ρέθυμνο έχει παιδιά που παίζουν με αυτό το στιλ κοντά στο καλάθι. Ο Γιανίκ έκανε πολύ καλό παιχνίδι και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Στο 3ο δεκάλεπτο όταν χαμήλωσε το σχήματα το Ρέθυμνο δεχτήκαμε 3-4 καλάθια παρότι είχαμε να δώσουμε φάουλ και όταν το κάναμε ήταν καλάθι και φάουλ. Είναι κάτι που πρέπει να το δούμε και το βελτιώσουμε».

Για τη Βενέτσια: «Θέλουμε να ξεκουραστούν οι παίκτες, οι μέρες είναι λίγες αλλά θα ετοιμαστούμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ