19.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Παπαθεοδώρου: “Εμείς θα τελειώσουμε όρθιοι μέσα στο γήπεδο”…

Με... το ζόρι συγκρατήθηκαν ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και ο Λίνος Χρυσικόπουλος μετά την λήξη του αγώνα του ΠΑΟΚ στην Πάτρα και έδειξαν ότι κρατάνε πολλά μέσα τους προκειμένου να τελειώσουν με αξιοπρέπεια την χρονιά.

"Συνεχίζουμε να βιώνουμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση και ο βασικός μας στόχος ήταν  να ελειώσουμε το ματς με υγιείς και τους έξι παίκτες που μας έχουμε απομείνει, ώστε να μπροέσουμε στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος, να τελειώσουμε όπως εμείς θέλουμε. Ορθιοι και μέσα στο γήπεδο. 

Είμαστε πολύ περήφανοι για τα παιδιά, προτιμώ να κρατήσω τις σκέψεις και τα συναισθήματά μου μέσα μου για μετά το τέλος του πρωταθλήματος, να τελειώσουμε με το καλό και θα τα πούμε.

Το σίγουρο είναι ότι εμείς που έχουμε μείνει και αγωνιζόμαστε έχουμε καταλάβει και το δείχνουμε τι είναι ο ΠΑΟΚ, άλλοι δεν το αντιλαμβάνονται. Δεν χρειάζεται να μας πει κάποιος κάτι, ξέρουμε την κατάσταση και ξαναλέω, δεν θέλουμε να τελειώσυμε φεύγοντας και κυνηγημένοι, αλλά όρθιοι μέσα στο γήπεδο", ήταν τα λόγια του προπονητή του ΠΑΟΚ.

Ο Χρυσικόπουλος είπε λίγα και ξεκάθαρα. "Από την στιγμή που αποφασίσαμε να μείνουμε, δεν θα διαπραγματευόμασταν την προσπάθεια που θα κάναμε μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα συμβαίνουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα από το αγωνιστικό, τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και στο ελληνικό μπάσκετ συνολικά".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ