19.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παπαθεοδώρου: «Ελάτε να τα βάλετε με τους παππούδες»! (vid)

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν... κρατήθηκε μετά την πολύ καλή εμφάνιση της ΑΕΚ απέναντι στην Τουρκ Τέλεκομ και την πολύ σημαντική νίκη που πανηγύρισε. Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» με αφορμή την άριστη αμυντική παρουσία των παικτών του έδωσε μια απάντησε σε ένα... διαχρονικό σχόλιο που πλανάται πάνω από τη φετινή ΑΕΚ.

«Κατ' αρχάς, είναι πολύ σημαντικό ότι ξεκινάμε με νίκη σε ένα πολύ αμφίρροπο γκρουπ. Το πετύχαμε απέναντι σε μια ομάδα με μεγάλο επιθετικό ταλέντο, η  οποία συνηθίζει να παίζει στους 90 πόντους κι εμείς την κρατήσαμε στους 65 και σίγουρα αυτό ήταν το κλειδί.  Κοντρολάραμε και για 4ο λεπτά τον ρυθμό, μόνο μερικά άσχημα σημεία είχαμε στο πρώτο ημίχρονο που έδωσαν εύκολους πόντους στον αντίπαλο.

Σίγουρα ήταν μια από τις καλύτερες αμυντικές εμφανίσεις μας, ειδικά αν αναλογιστούμε και τον αντίπαλο. Θέλω να πω όμως ότι είμαστε συνολικά μια καλή αμυντική ομάδα. Αυτό ισχύει όλη τη χρονιά, παρότι έχουμε... 35ρηδες, 40ρηδες και... παππούδες. Οποιος θέλει λοιπόν, ας έρθει εδώ να παίξει επίθεση απέναντί τους. Ας έρθει να προπονηθεί μαζί τους για να δει πόσο ανταγωνιστικοί είναι και τι επιθυμία έχουν να παίξουν άμυνα.

Κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε. Είχα πει και μετά τον αγώνα με το Μεσολόγγι ότι μετά από τόσο μεγάλη αποχή που είχαμε, είναι πολύ δύσκολο να επανέλθεις στην κανονικότητα σε υψηλό επίπεδο, να βρεις ρυθμό». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ