17.9 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Παπαθεοδώρου: “Είμαστε πεινασμένοι για τον τελικό”

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δήλωσε ενθουσιασμένος για την πρώτη του συμμετοχή σε συλλογικό επίπεδο σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης και ήταν πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ΑΕΚ. Αλλά ήταν επίσης φανερό πως στο μυαλό του ήταν ο τελικός και η δουλειά που πρέπει να τελειώσει:

"Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες για τη σπουδαία εμφάνιση και νοοτροπία τους. Ελέγξαμε το παιχνίδι από την αρχή. Όλοι ήταν συγκεντρωμένοι και έδωσαν το 100%. Όλοι έκαναν σπουδαία δουλειά, οι παίκτες από τον πάγκο είχαν ρυθμό. Μοιάζει εύκολο, αλλά δεν είναι  το να παίζεις απέναντι σε μια ομάδα όπως η Σαραγόσα, που προέρχεται από την ACB. Αλλά αν είσαι πεινασμένος για τον τελικό, όπως είμαστε εμείς, μπορείς να κάνεις τη δουλειά. Είμαστε χαρούμενοι που φτάνει η ομάδα σε έναν ακόμα τελικό και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε την Κυριακή για να ολοκληρώσουμε με όμορφο τρόπο αυτή τη διαδρομή

Δεν είναι εύκολο να παίζεις τέτοια παιχνιδια ειδικά σε έναν ημιτελικό. Από την άλλη έπρεπε να ξεκουράσουμε παίκτες για να συγκεντρωθούμε στον τελικό. Η Μπούργος είναι εξαιρετική ομάδα και πρέπει να είμαστε σοβαροί και 100% συγκεντρωμένοι. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά αύριο για να τα δώσουμε όλα στον τελικό.

Δεν είναι ακόμα έτοιμος ο Ρογκαβόπουλος., Πρέπει να θυμάται τη σημερινή εμφάνιση παίζοντας με πάικτες πολύ έμπειρους στο πλάι του. Ήταν χρήσιμος για μας, αλλά πρέπει να μείνει ταπεινός. Αυτό είναι κλειδί για να συνεχίσει να δουλεύει.

Είμαι ενθουσιασμένος που θα συμμετάσχω πρώτη φορά σε συλλογικό επίπεδο σε τελικό. Προετοιμαστηκαμε τους τελευταίους μήνες για να είμαστε έτοιμοι γι' αυτή τη στιγμή και αύριο πρέπει να προετοιμαστούμε για τον τελικό".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ