27.5 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Παπαθεοδώρου: «Διαβάσαμε καλά ό,τι μας έδωσαν»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ήταν απόλυτα ικανοποιημένος μετά την άνετη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Κύμης με 90-73, σε αγώνα για την 18η αγωνιστική της Basket League.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά στη συνέντευξη Τύπου:

«Καταφέραμε και πετύχαμε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη για εμάς, με έναν αντίπαλο που όπως είπα και τις προηγούμενες ημέρες είναι σε πολύ διαφορετική κατάσταση από τον πρώτο γύρο. Οι εμφανίσεις του εντός και εκτός έδρας το πιστοποιούν. Εμείς καταφέραμε και μείναμε συγκεντρωμένοι στους βασικούς μας στόχους σε επίθεση και άμυνα. Δηλαδή να μην δεχθούμε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό, αν εξαιρέσω το πρώτο κομμάτι του αγώνα που κάποια σουτ δικά μας που δεν ήταν καλές επιλογές έδωσαν εύκολους πόντους στην Κύμη, να ελέγξουμε το αμυντικό ριμπάουντ που μπορεί να δώσει εύκολους πόντους στον αντίπαλο, και ταυτόχρονα να προσπαθήσουμε να χαλάσουμε την δημιουργία τους και τους στόχους που έχουν στην επίθεση.

Τα καταφέραμε για πολύ μεγάλο διάστημα και πήραμε εξαιρετικό βαθμό. Το μόνο μας πρόβλημα ήταν στο τέλος όταν αναγκάστηκε η Κύμη να παίξει έναν διαφορετικό τύπο παιχνιδιού, εκεί δεν ήμασταν έτοιμοι να αντιδράσουμε καλά και δεχθήκαμε πολλούς πόντους. Ταυτόχρονα εκτελέσαμε πάρα πολύ καλά τις επιθέσεις μας, πήραμε ό,τι μας έδωσε ο αντίπαλος, διαβάσαμε καλά, κυκλοφορήσαμε την μπάλα, εκτελέσαμε σωστά και αυτός ήταν ο λόγος που πήραμε μια εκτός έδρας νίκη που θα είναι σημαντική για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας και καλή συνέχεια στον κόουτς Κουτσό και στην ομάδα της Κύμης στην προσπάθεια που κάνουν να μείνουν στην κατηγορία».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ