21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Παπαθεοδώρου: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

Κούραση, ταξίδι για το BCL, μία τελευταία απουσία (αυτή του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου)... Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αρνήθηκε κάθε υπόνοια δικαιολογίας για την ήττα του ΠΑΟΚ από τα Τρίκαλα εκτός έδρας.

«Συγχαρητήρια για την νίκη στα Τρίκαλα. Έπαιξαν καλύτερα, είχαν καλύτερο ρυθμό και σκόραραν πάρα πολύ σε προσωπικές φάσεις βάζοντας μεγάλα σουτ. Είχαν μεγάλη ευστοχία σε σουτ τριών πόντων στο πρώτο ημίχρονο και όταν μειώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, έβαλαν σημαντικά προσωπικά σουτ. Είχαν πολύ μεγάλη ενέργεια, πολύ υψηλά ποσοστά ευστοχίας και πήραν τη νίκη», τόνισε ο Παπαθεοδώρου για να προσθέσει: «Από την πλευρά μας ήμασταν άστοχοι στα τρίποντα και στις βολές και κακοί στην προσωπική άμυνα. Είναι πολύ σημαντικό το πρόβλημα που δεν καταφέραμε να περιορίσουμε. Από τη στιγμή που δε θυσιάζαμε το σώμα μας και δε βάζουμε τα κορμιά μας και τα χέρια μας καλύτερα, έχουμε πρόβλημα, Θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύση άμεσα με οποιονδήποτε τρόπο".

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αρνήθηκε τη δικαιολογία της κούρασης, καθώς ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Σικελία και είχε ένα δύσκολο ταξίδι επιστροφής στην Ελλάδα: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, με δύο αγώνες την εβδομάδα, αλλά δεν είναι κάτι που δεν ξέραμε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα σε άμυνα και επίθεση».

Όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει θέμα ενίσχυσης της ομάδας, τόνισε: "Θα σκεφτούμε και θα αποφασίσουμε σε συνεργασία με τη διοίκηση. Θα δούμε τι είναι καλύτερο για να αλλάξουμε τουλάχιστον το κομμάτι της άμυνας, της μαχητικότητας και ης διάθεσης".

Ο Παπαθεοδώρου δέχθηκε ερώτηση και για την χρησιμοποίηση του Ζάρα: "Δε θέλω να μιλήσω για τον καθένα προσωπικά. Έρεπε να γυρίσουμε το παιχνίδι, ψάχναμε μακρινό σουτ και παρόλο δεν ήταν 100% έτοιμος, έπρεπε να χρησιμοποιηθεί".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ